Διαγωνισμός για την ανάδειξη της Ακρόπολης της Λίνδου

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της Ακρόπολης της Λίνδου

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της Ακρόπολης της Λίνδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1841 ΦΟΡΕΣ

Τη διενέργεια Διαγωνισμού για την προβολή και ανάδειξη των μνημείων της Ακρόπολης και του Οικισμού της Λίνδου μέσω Ψηφιακού Περιεχομένου, προκήρυξε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.


Στη σχετική Απόφαση αναφέρονται τα εξής:
Αποφασίζουμε
1. Τη διενέργεια Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για συμβάσεις με προϋπολογισμό κατώτερο του ορίου εφαρμογής της ενωσιακής νομοθεσίας και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της τιμής, για την επιλογή αναδόχου για την «Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών προβολής και ανάδειξης μνημείων Οικισμού Λίνδου», του υποέργου 1, της πράξης «Προβολή και Ανάδειξη Μνημείων Ακρόπολης και Οικισμού Λίνδου μέσω Ψηφιακού Περιεχομένου» του ΕΠ περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 2021-2027, με κωδ. 2023ΕΠ06770002.


2. Η συνολική δαπάνη δεν θα υπερβαίνει το ποσό των είκοσι εννέα χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα ενός λεπτών (29.838,71 €) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ή τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ (37.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και θα βαρύνει τις πιστώσεις της Πράξης «Προβολή και Ανάδειξη Μνημείων Ακρόπολης και Οικισμού Λίνδου μέσω Ψηφιακού Περιεχομένου», με κωδ. 2023ΕΠ06770002, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2021-2027» (ΕΣΠΑ 2021-2027).


3. Οι Γενικοί και Ειδικοί Όροι του Τακτικού Διαγωνισμού περιγράφονται αναλυτικά στην αναλυτική Διακήρυξη και στα Παραρτήματα αυτής.
4. Οι προσφορές υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 30-11-2023 και ώρα 15:00 (καταληκτική ημερομηνία). Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες. Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού ορίζεται η Παρασκευή 01-12-2023 και ώρα 10:00. Η αποσφράγιση του ηλεκτρονικού κυρίως φακέλου των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.


5. Η παρούσα απόφαση και η εν θέματι αναλυτική Διακήρυξη θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό κόμβο της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ http://diavgeia.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ http://promitheus.gov.gr, και στο διαδικτυακό κόμβο του ΥΠ.ΠΟ.Α, στη διεύθυνση http://www.culture.gr
Η Προϊσταμένη της Εφορείας
Μαρία Μιχαηλίδου»

Διαβάστε ακόμη

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»

Οι μαθητές του 4ου ΓΕ.Λ. διέπρεψαν και φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πρόσληψη νοσηλεύτριας στη Χάλκη

Γιώργος Νικητιάδης : «Γιατί άργησε η Κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάινερ;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι χειροπιαστές οι ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία»

Πρωτόγνωρη η κατάσταση με τη φωτιά αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κω