Απίστευτος ο Διαγόρας, πήρε το "διπλό" στην Καλαμάτα!

Απίστευτος ο Διαγόρας, πήρε το "διπλό" στην Καλαμάτα!

Απίστευτος ο Διαγόρας, πήρε το "διπλό" στην Καλαμάτα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2552 ΦΟΡΕΣ

Εξαιρετικός ο Διαγόρας σήμερα στην Καλαμάτα, κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «διπλό» για την 8η αγωνιστική της Super League 2, αφού κέρδισε με 1-2, αποτελώντας αυτό μάλιστα, την πρώτη φετινή επιτυχία μακριά από την έδρα του.

Στο 59’, μετά από φάουλ του Λεσάι, ο Μανιάς με ένα βολέ άνοιξε το σκορ, ενώ δυο λεπτά αργότερα και πάλι ο Λεσάι με επέλαση βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 0-2 . Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

 

Διαιτησία: Ντάουλας, Παύλος, Μανούρας

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γιαννίκογλου, Ραπόσο, Κωστούλας, Μπαξεβάνος, Βαλεριάνος (67′ Κατάλντι), Παπατόλιος (80′ Ρόβας), Μπενίτεζ (60′ Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Ακόστα (80′ Γρίβας), Πασάς (67′ Καμπράλ), Μπαράλες.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σηφάκης, Τσάβος (74′ Σταματούλας), Νικόλης (15’ λ.τ Μανωλάκης), Ιγκνάτοβιτς (74′ Λούκιτς), Δημητρίου, Μασούρας, Μουντές, Λεσάι (74′ Ροντρίγκες), Πάρντο, Αντεσίνα (70′ Φέκκας), Μανιάς.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!