Για βιασμό ανήλικης θα δικαστεί 33χρονος Ιρανός

Για βιασμό ανήλικης  θα δικαστεί 33χρονος Ιρανός

Για βιασμό ανήλικης θα δικαστεί 33χρονος Ιρανός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1483 ΦΟΡΕΣ

Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος μίας ανήλικης κοπέλας, κατηγορείται 33χρονος Ιρανός που θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν έγινε η καταγγελία σε βάρος του αλλοδαπού, που σήμερα είναι 33 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, μία φίλη της ανήλικης κοπέλας και κατήγγειλε ότι η –τότε- 15χρονη εξαναγκάζεται να συναντιέται με τον 33χρονο (τότε ήταν 28 ετών) από φόβο.

Άμεσα αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 33χρονο αλλά και την ανήλικη, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες-παραδέχτηκε ότι είχε βιαστεί!

Πιο συγκεκριμένα, βάση των ίδιων πληροφοριών, η 15χρονη είχε πει, πως αρχικά, στις 13 Σεπτεμβρίου 2018, ο 33χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ενώ στη συνέχεια στις 14, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2018 με απειλές την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη ερωτική πράξη. Η ανήλικη κοπέλα είχε ισχυριστεί πως οι συναντήσεις τους γίνονταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και πως πήγαινε στο ραντεβού τους από φόβο μην τυχόν και τη χτυπούσε, διότι την απειλούσε.

Μετά την καταγγελία, ο 33χρονος Ιρανός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω, ενώ είχε διαταχθεί και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης και η λήψη DNA από την ανήλικη.

Η υπόθεση, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, παραπέμφθηκε σε δίκη η οποία προσδιορίστηκε να γίνει στις 4 Δεκεμβρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας