Κοινές προπονήσεις ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις με την Ηπιόνη στην Κω

Κοινές προπονήσεις ρυθμικής  γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις με την Ηπιόνη στην Κω

Κοινές προπονήσεις ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις με την Ηπιόνη στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 912 ΦΟΡΕΣ

Στην Κω βρίσκονται σήμερα και θα μείνουν μέχρι αύριο οι προπονήτριες και οι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής του Ροδίων Άθλησις για κοινή προπόνηση με τα κορίτσια της Ηπιόνης στο νησί κι αξιολόγηση παράλληλα της προσπάθειάς τους.

Σκοπός μέσα απ’ αυτές τις συναντήσεις είναι να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη του αθλήματος σ’ όλο το Νότιο Αιγαίο και η ανάδειξη κάθε αθλήτριας για μία καλή πορεία μέσα από αγώνες επιπέδου.

Η ανακοίνωση από την Ηπιόνη:
«Η γυμναστική μας φέρνει πιο κοντά... Ο Αθλητικός Σύλλογος Ροδίων Άθλησις με τις προπονήτριες, τις αθλήτριες και τους γονείς τους θα ταξιδέψουν στην Κω και η επιλογή του συλλόγου μας, Γ.Σ. Ηπιόνη, και της τεχνικής μας συμβούλου κ. Μάγκυς Μιχαηλίδου για βοήθεια στο νέο τους αγωνιστικό εγχείρημα, μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει!

Θα φιλοξενήσουμε με μεγάλη χαρά και τιμή την αποστολή από τη Ρόδο το Σαββατοκύριακο 2-3/12 για αξιολόγηση των νέων αθλητριών, καθοδήγηση και κοινή προπόνηση των ομάδων! Σκοπός της τεχνικής μας συμβούλου ήταν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την αγωνιστική ρυθμική στην Κω, η ανάπτυξη της Ρυθμικής Γυμναστικής στα Δωδεκάνησα και η ενδυνάμωση του επιπέδου όλων των αθλητριών της περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Οι αθλήτριες των δύο σωματείων θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά και να αποκτήσουν μία μοναδική αθλητική εμπειρία. Ευχαριστούμε πολύ! Καλή επιτυχία στις νέες αθλήτριες από τη Ρόδο!».

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!