Συνεχίζεται ο... ακήρυχτος "πόλεμος" με τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Συνεχίζεται ο... ακήρυχτος "πόλεμος" με τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Συνεχίζεται ο... ακήρυχτος "πόλεμος" με τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3960 ΦΟΡΕΣ

Δύο τροχαία ατυχήματα, με την εμπλοκή έξι συνολικά αυτοκινήτων στην πόλη της Ρόδου, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, επιβεβαιώνοντας έτσι με τον χειρότερο τρόπο ότι ο... πόλεμος της ασφάλτου καλά κρατεί στους δρόμους του νησιού μας.

Το πρώτο ήταν στη διασταύρωση των οδών Δενδρινού και Καναδά. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο οχήματα, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να καταλήξει σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Καναδά.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός των οδηγών και των επιβαινόντων ούτε επίσης και διερχόμενων πεζών που εκείνη την ώρα κινούνταν στην περιοχή.

Στο σημείο έφθασε όχημα της εταιρείας οδικής βοήθειας «Κολοσσός» προκειμένου να ρυμουλκήσει τα οχήματα ενώ ειδοποιήθηκαν οι ασφαλιστικές εταιρείες και η Τροχαία Ρόδου προκειμένου να γίνει πλήρης καταγραφή του ατυχήματος και αναζήτηση των αιτιών που το προκάλεσαν.

Όπως δήλωσαν μιλώντας στη «Ροδιακή» κάτοικοι κι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, τα τροχαία αυτά ατυχήματα αποτελούν καθημερινό σχεδόν φαινόμενο και βέβαια οφείλονται στην απροσεξία των οδηγών, στην ανεξέλεγκτη στάθμευση που περιορίζει την ορατότητα του ελέγχου στη διασταύρωση και βέβαια στην παραβίαση των βασικών κανόνων του κ.ο.κ.

Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στο δεύτερο ατύχημα
Δεύτερο τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα στην οδό Καναδά, λίγα μόλις μέτρα παρακάτω.

Από το φωτογραφικό υλικό που ανήρτησε ο συμπολίτης μας Μουσταφά Σιέχ, φαίνεται ότι εμπλέκονται στο ατύχημα δύο οχήματα, το ένα από τα οποία αναποδογύρισε, εγκλωβίζοντας μέσα σε αυτό τον οδηγό.

Το δεύτερο όχημα επίσης που ενεπλάκη, συγκρούστηκε στη συνέχεια με σταθμευμένο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία Ρόδου.
Έρευνα και για τα δύο τροχαία ατυχήματα, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού

Σε τρία χρόνια και τρεις μήνες καταδικάστηκε 35χρονος τσαντάκιας

Αθωώθηκε Καλύμνιος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 40χρονος για άγρα πελατών

Γερμανός καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια χασίς