Καθημερινό φαινόμενο οι διακοπές νερού στον Αρχάγγελο

Καθημερινό φαινόμενο  οι διακοπές νερού στον Αρχάγγελο

Καθημερινό φαινόμενο οι διακοπές νερού στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1794 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους κατοίκους

Στα καθημερινά προβλήματα υδροδότησης που αφορούν τον Αρχάγγελο, αναφέρονται με επιστολή τους στη «Ροδιακή» κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ζητούν την άμεση αντιμετώπισή τους.

Σε επιστολή τους στη «Ροδιακή» επισημαίνουν συγκεκριμένα:
«Εκ μέρους πολλών συμπολιτών με πλήρη αγανάκτηση χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για τη δημοσιοποίηση των παρακάτω μήπως και εισακουστεί καμία προσευχή και ξαναδούμε το... νερό μας.

Για ακόμη μία φορά ο δήμος αποδεικνύεται ανίκανος να επιλύσει τα προβλήματα των πολιτών αυτού του κόσμου που ψηφίζει χρεώνεται γι’ αυτόν τον σκοπό και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ζούμε χωρίς νερό για τέταρτη μέρα σχεδόν στο μισό χωριό του Αρχαγγέλου!

Ηλικιωμένοι και οικογένειες με μικρά παιδιά δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν κάθε μέρα που ξημερώνει με το θέμα της υγιεινής να είναι πολύ σοβαρό. Πού πρέπει να φτάσουμε για να έχουμε μία φυσιολογική ζωή; Να αρρωστήσουμε πρώτα;
Και εκτός αυτού, ναι μεν το μισό χωριό δεν έχει νερό και ειδικά περιοχές Κάστρου και Κοκκινόχωμα, σε μία άλλη περιοχή το νερό αναβλύζει (περιοχή Αλώνια-δρόμος κοντά στον οργανισμό «Πανάκεια»), μέσα από τον δρόμο εδώ και 25 ημέρες, γεγονός απαράδεκτο.

Τηλεφωνήματα συνέχεια! Και στο δήμο και στη ΔΕΥΑΡ και οι απαντήσεις ήταν ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και ενημέρωση από δήμο με την αρμόδια Υπηρεσία!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων στη «Ρ» για τη φιλοξενία της επιστολής μας κι ευχόμαστε να εισακουστούμε».

Και δεύτερη επιστολή απόγνωσης
Η δεύτερη επιστολή απόγνωσης, αφορά, οικογένεια που διαμένει στον Αρχάγγελο, η οποία αναφέρει συγκεκριμένα:

«Διαμένω στον Αρρχάγγελο και σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν η τέταρτη μέρα που δεν είχαμε νερό. Εκτός από νερό, δεν έχουμε επίσης και απαντήσεις στα ερωτήματά μας, όπου κι αν τα έχουμε διατυπώσει. Αναρωτιόμαστε καθημερινά αν τελικά ασχολείται στα σοβαρά κάποιος μαζί μας. Φθάνουμε στο σημείο να παίρνουμε τηλέφωνα και να μας ειρωνεύονται ή να μας απαξιώνουν.

Τέσσερις ολόκληρες μέρες χωρίς νερό, ποιος θα μπορούσε ν’ αντέξει άραγε; Σήμερα (σ.σ. χθες) το παιδί μου δεν θα πάει σχολείο, γιατί ντρέπομαι κι εγώ και το ίδιο βέβαια, που επί τέσσερις μέρες έχει να κάνει μπάνιο! Έχω μωρό 3 μηνών και διακινδυνεύω την υγεία του και μέσα στο σπίτι, τα άπλυτα ρούχα μας έχουν κάνει μία τεράστια στοίβα. Τα πιάτα τα ίδιο. Αναγκαζόμαστε να καθαρίζουμε και να καθαριζόμαστε με μωρομάντηλα!

Κανείς όμως δεν νοιάζεται. Ούτε και για τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας. Και περιμένουμε, περιμένουμε αλλά τίποτα.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία της διαμαρτυρίας μου. Περιμένω να λυθεί το πρόβλημα κι εγώ και πολλοί άλλοι γείτονες. Γιατί απλά η κατάσταση δεν πάει άλλο...!»

Διαβάστε ακόμη

Σύσκεψη στον δήμο με τους φορείς για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Δεν υπάρχει θέμα στα νησιά μας με απλήρωτους λογαριασμούς από ΕΣΠΑ

Γιάννης Παπαβασιλείου: Το νησί της Ρόδου δεν είναι κορεσμένο τουριστικά

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τεράστιο εργαλείο για την πράσινη μετάβαση στα νησιά το Ταμείο Απανθρακοποίησης

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»

Οι μαθητές του 4ου ΓΕ.Λ. διέπρεψαν και φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις