Φοιτητές του ΟΠΑ βράβευσε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο διαγωνισμού για την κουζίνα του Αιγαίου

Φοιτητές του ΟΠΑ βράβευσε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο διαγωνισμού για την κουζίνα του Αιγαίου

Φοιτητές του ΟΠΑ βράβευσε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο διαγωνισμού για την κουζίνα του Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1486 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο του μαθήματος Τουριστικό Μάρκετινγκ τοι Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας) πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός με την επίβλεψη και την καθοδήγηση της διδάσκουσας του μαθήματος και Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, κυρίας Καλυψούς Καραντινού, υπό την αιγίδα, σύμπραξη και συνεπίβλεψη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Επιστημονικής Ομάδας Τουρισμού ΕΠΟΤ - Tourism Think Tank.

Ο διαγωνισμός επικεντρώθηκε στην Κουζίνα του Αιγαίου και αποτέλεσε μία εξαιρετική πρωτοβουλία, που σκοπό έχει να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το γαστρονομικό πλούτο των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Οι συμμετέχοντες/-ουσες στο μάθημα αγκάλιασαν το διαγωνισμό με ενθουσιασμό και εντυπωσίασαν τους κριτές με την ποιότητα της δουλειάς τους και τις καινοτόμες ιδέες τους, κάνοντας την ανάδειξη νικητών/ -τριών μία πολύ δύσκολη διαδικασία.

Οι δύο νικήτριες ομάδες επισκέφθηκαν τη Ρόδο, παρουσίασαν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους στα στελέχη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και βραβεύθηκαν σε ειδική επίσημη τελετή, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο.

Επίσης, κατά την τετραήμερη επίσκεψή τους στο νησί, οι νικήτριες ομάδες απόλαυσαν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και εξερεύνησης του εντυπωσιακού πλούτου, ιστορίας και μοναδικότητας του νησιού ως φιλοξενούμενοι του Επιμελητηρίου.

Διαβάστε ακόμη

Σημαντικές οι επιτυχίες των μαθητών του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Βιωματικές Δράσεις και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Ρόδου: Συγχωνεύσεις και υποβιβασμοί σχολείων

Αντιπροσωπεία του Καζουλλείου – 2ου ΓΕΛ Ρόδου στη Σεβίλλη της Ισπανίας

Το Καζούλλειο Γυμνάσιο ρίχνει τίτλους τέλους για το πρόγραμμα «Παιδαγωγικά εργαλεία για ένα σχολείο συμπερίληψης»

Εξαιρετικές επιδόσεις στο 3ο ΓΕΛ Ρόδου «Καπνοβιομηχανία»

Σε τμήματα ΑΕΙ μπορούν να καταταγούν οι απόφοιτοι της ΑΣΤΕΡ

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Σωτήρη-Βασίλη Παπαντωνίου για την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις