Σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις για τις Νεανίδες και τους Παμπαίδες του Κολοσσού

Σημαντικές αγωνιστικές  παραστάσεις για τις Νεανίδες  και τους Παμπαίδες  του Κολοσσού

Σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις για τις Νεανίδες και τους Παμπαίδες του Κολοσσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 782 ΦΟΡΕΣ

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση οι Νεανίδες του Κολοσσού κέρδισαν προχθές το απόγευμα με 48-41 τον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής».


Οι αθλήτριες του Δημήτρη Σταύρου είχαν εξαιρετική παρουσία στην αχαϊκή πρωτεύουσα και πήραν τη φιλική νίκη κόντρα στη διοργανώτρια ομάδα.
Προχθές το απόγευμα μάλιστα, όλες οι αθλήτριες είχαν τη χαρά και την τιμή να παρευρεθούν στις ομιλίες της Εβίνας Μάλτση, της Δήμητρας Καλέντζου και της Αναστασίας Κωστάκη στο πλαίσιο του τουρνουά, που ολοκληρώνεται στην Πάτρα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 7-14, 25-28(ημ.), 33-34, 41-48


Με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α.) ολοκληρώθηκε, ωστόσο, το ταξίδι των Παμπαίδων από τους «θαλασσί» στην Αθήνα.
Οι νεαροί αθλητές (γεννηθέντες το 2010) έπαιξαν κόντρα στους «πράσινους», στο τελευταίο τους φιλικό τεστ προετοιμασίας, στο οποίο ο προπονητής Πάνος Παναγιωταράκος χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι αθλητές του συλλόγου επέστρεψαν στη Ρόδο, έχοντας αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις, αλλά και κάνοντας αρκετούς νέους φίλους στην Αθήνα και στο Λουτράκι.


Η ομάδα από το νησί μας αντιμετώπισε διαδοχικά τον Ολυμπιακό (Σ.Ε.Φ.), την ακαδημία Eurohoops, τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (στο Λουτράκι) και τον Παναθηναϊκό (Ο.Α.Κ.Α.) στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια της από 27 έως 29 Δεκεμβρίου. 

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας