Ήττα με... φωνές του Διαγόρα από την Ηλιούπολη

Ήττα με... φωνές του Διαγόρα από την Ηλιούπολη

Ήττα με... φωνές του Διαγόρα από την Ηλιούπολη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1667 ΦΟΡΕΣ

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Διαγόρα, αυτή τη φορά από την Ηλιούπολη με 1-0, σήμερα στο δημοτικό στάδιο για τη 15η αγωνιστική της Super League 2. Το μοναδικό γκολ των φιλοξενουμένων επιτεύχθηκε με πέναλτι στο 18’ που αμφισβήτησαν οι «κυανέρυθροι», σ’ ένα παιχνίδι κακό ποιοτικά. Πάντως, ο Διαγόρας, αν και δεν έγινε απειλητικός αρκετά, ισοφάρισε με τον Μανιά στο 90’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Γενικώς οι "κυανέρυθροι" είχαν παράπονα από τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

4’ Ο Λούκιτς εκτέλεσε φάουλ και οι Μανιάς έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

18’ Η Ηλιούπολη κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσιαντούλα στον Βενάρδο, που εκτέλεσε ο Παντελίδης εύστοχα για το 0-1. Στη φάση αυτή οι «κυανέρυθροι» διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας …τραβηγμένη την απόφαση του διαιτητή.

29’ Σέντρα του Λεσάι και κεφαλιά του Λούκιτς, μόλις άουτ.

74’ Μακριμνό σουτ του Μανωλάκη, μπλόκαρε ο Περιστερίδης.

90’ Μπαλιά του Μασούρα για τον Μανιά που πλάσαρε εύστοχα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του β’ βοηθού. Και σ' αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Βλάχος από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο και Χρήστο Παύλο από Βοιωτία και Δυτική Αττική αντιστοίχως.

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Γαλάνης, Αρίας, Σταματούλλας (71’ Μασούρας), Ιγκνάτοβιτς, Μανωλάκης, Παπατόλιος, Τσιαντούλας (82’,Δερμιτζάκης), Λούκιτς (71’ Μουντές), Βολάκης, Λεσάι (61’ Αντεσίνα), Μανιάς.

Ηλιούπολη (Σούλης Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς, Ντέτλερ, Ασίγκμπα, Μπουσάι, Βενάρδος, Ράμος, Παντελίδης (82’ Βασιλούδης), Γιάννου (70’ Μάντιτς).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής