Δεκτή η ένσταση των Ιπποτών

Δεκτή η ένσταση των Ιπποτών

Δεκτή η ένσταση των Ιπποτών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Δεκτή έκανε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ την ένσταση που κατέθεσαν οι Ιππότες κατά του Απόλλωνα Καλυθιών Β’ με αφορμή τη συμμετοχή δύο παικτών στο μεταξύ τους παιχνίδι που είχαν συμμετάσχει και σε αγώνα της πρώτης ομάδας του Απόλλωνα μία ημέρα πριν. Αυτό σημαίνει, ότι το παιχνίδι το κερδίζουν οι Ιππότες στα χαρτιά με σκορ 3 – 0 και από τη βαθμολογία του συλλόγου των Καλυθιών αφαιρούνται τρεις βαθμοί.

Όλη η απόφαση αναφέρει τα εξής:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή σχετικά με την από 22.11.2024 ένσταση του σωματείου «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΜΠΡΟ» κατά του κύρους του αγώνα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που διεξήχθη στις 21.01.2024, ημέρα Κυριακή, στο γήπεδο Καλυθιών με το σωματείο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ Β’» λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών από το αντίπαλο σωματείο, κάνει ομοφώνως δεκτή την ένσταση, διότι οι δύο (2) ελεγχόμενοι ποδοσφαιριστές του σωματείου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ Β’» αγωνίσθηκαν την 21η.01.2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:45, με την Ά ομάδα του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» με το σωματείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ Β’» στις 21.01.2024, με αντίπαλο τον «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΜΠΡΟ», λόγω του ότι δεν είχε παρέλθει το 48ώρο (σαρανταοκτάωρο) από τη λήξη του πρώτου αγώνα κατά παράβαση του Άρθρου 3’ παρ. 4 του Κανονισμού Β’ Ομάδων Σωματείων της ΕΠΟ. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΜΠΡΟ» με σκορ 0-3 και από το σωματείο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ Β’» αφαιρούνται 3 (τρεις) βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία και του επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 (πενήντα) ευρώ. Επίσης, διατάσσεται η επιστροφή του παραβόλου στο σωματείο «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΜΠΡΟ».

Παραίτηση Αγίου Γεωργίου Μαλώνας
α) Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θα κατακυρώνονται με σκορ 3-0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων, τυχόν υπάρχουσες ποινές θα εκτίονται μόνο για τις αντίπαλες της παραιτηθείσης ομάδος. (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του Κ.Α.Π.)

β) Επιβάλλει στο Σωματείο «ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ» την ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του Κ.Α.Π.)

γ) Επιβάλλει στο Σωματείο «ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ» χρηματικό πρόστιμο διακοσίων πενήντα (250) ευρώ».

Αποφάσεις επί απολογιών
-Με έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ τιμωρείται ο Άγιος Ισίδωρος

Άλλες αποφάσεις
-Με αποκλεισμό από το επόμενο παιχνίδι τιμωρούνται ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας Φιλήμονας Μιχαλάκης καθώς και ο «βοηθός» προπονητή του Αγίου Ισιδώρου Γιώργος Σάββενας.

Ποινές σε παίκτες
Με 1 αγωνιστική: Φ. Ικονόμι (Α.Ε. Κατταβιάς), Ι. Γεωργιάδης (Φοίβος Κρεμαστής), Α. Μοσκιού (Διγενής), Γ. Γκέτα (Ταξιάρχης Καλάθου), Γ. Καματερός (Α.Ο. Αθλοπαιδιών – Κ16)».

Διαβάστε ακόμη

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ