Δήλωση του δημάρχου Ρόδου για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου (βίντεο)

Δήλωση του δημάρχου Ρόδου για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου (βίντεο)

Δήλωση του δημάρχου Ρόδου για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6184 ΦΟΡΕΣ

Με δήλωσή του στη "Ρ" πριν από λίγα λεπτά ο δήμαρχος Ρόδου κος Αλέξανδρος Κολιάδης, σχολίασε την εξέλιξη της σημερινής δικαστικής απόφασης, για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλγογών του πρώτου γύρου, η οποία απορρίπτει την ένσταση του κου Αντώνη Καμπουράκη.

Στη δήλωσή του επισημαίνει συγκεκριμένα:

"Για εμάς η αλήθεια είναι ότι το θεωρούσαμε κάτι αναμενόμενο αλλά βεβαίως περιμέναμε και την απόφαση του δικαστηρίου. Είναι ημέρα χαράς για εμάς, απλά επιβεβαιώνεται αυτό που η λαϊκή ετυμηγορία, αυτό που ο κόσμος αποφάσισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 23.

Εμείς όμως έχουμε αρχίσει τη σκληρή δουλειά από την πρώτη του μήνα (σ.σ. 1 Ιανουαρίου, όταν και ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή), δεν έχουμε σταματήσει γιατί δεν αλλάζει κάτι, απλά νομίζω ότι περισσότερο είναι η χαρά για τον κόσμο που μας στήριξε, που είχε μια αγωνία αρκετά μεγάλη, αν και εμείς ήμασταν αρκετά σίγουροι, απλά τώρα μπορώ να πω ότι ο κόσμος τώρα χαλαρώνει λίγο, ηρεμεί λίγο, και από αύριο ξανά στις επάλξεις για να συνεχίσουμε ξανά τη σκληρή δουλειά που έχουμε.

Θέλω να πω ότι για εμάς οι εκλογές είχαν τελειώσει στις 15 Οκτωβρίου, κάποιοι δεν το είχαν δει έτσι -λογικό είναι, το καταλαβαίνω- έγιναν οι διαδικασίες που έπρεπε να γίνουνε, άρα νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις εκλογές, όλες οι παρατάξεις να συνεργαστούμε για το καλό της Ρόδου, για εμάς βεβαίως υπάρχει αντιπολίτευση, αλλά ξέρουμε ότι και αυτοί θέλουν το καλό του νησιού μας, άρα ενωτικά -γιατί αυτό χρειάζεται ο κόσμος, αυτό χρειάζεται η Ρόδος- να πάμε ένα βήμα μπροστά."

 

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή

Βάιος Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται restart

Πρόγραμμα «Αθηνά»: Δωρεάν στέγαση για φοιτήτριες στην Αθήνα

Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Κατάνια για δεκάδες επιβάτες που ήθελαν να έρθουν στη Ρόδο

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κυκλάδων: «Στο κενό θα πέσει η προσπάθεια κάποιων γνωστών – αγνώστων»

Προγραμματική σύμβαση για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»