Διαγωνισμός για την ελεγχόμενη στάθμευση στην κοινότητα Λίνδου

Διαγωνισμός για την ελεγχόμενη στάθμευση στην κοινότητα Λίνδου

Διαγωνισμός για την ελεγχόμενη στάθμευση στην κοινότητα Λίνδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1111 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΔΟΥ Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε.» διακηρύσσει τη διενέργεια δημόσιου ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής για την υπηρεσία με τίτλο: «παροχή υπηρεσιών για την υποστήριξη της λειτουργίας ελεγχόμενης στάθμευσης στον οικισμό Λίνδου» προϋπολογισμού δαπάνης 273.700,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, εγγύηση συμμετοχής ποσού τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων δέκα τεσσάρων ευρώ και τριάντα τέσσερα σεντς (4.414,34€), που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της ενδεικτικής αξίας της υπηρεσίας χωρίς το Φ.Π.Α.

Η λήξη της ισχύος της εγγυητικής επιστολής πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία των προσφορών ήτοι μέχρι 21/07/2024.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται από 01/05/2024 της έως 31/10/2024 με δικαίωμα παράτασης ένα (1) μήνα.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του συστήματος βεβαιώνεται αυτόματα από το σύστημα με υπηρεσίες χρονοσήμανσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 6 του Ν.4155/13 και το άρθρο 6 της ΥΑ Π1-2390/2013 «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.).

Διαβάστε ακόμη

Σύσκεψη στον δήμο με τους φορείς για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Δεν υπάρχει θέμα στα νησιά μας με απλήρωτους λογαριασμούς από ΕΣΠΑ

Γιάννης Παπαβασιλείου: Το νησί της Ρόδου δεν είναι κορεσμένο τουριστικά

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τεράστιο εργαλείο για την πράσινη μετάβαση στα νησιά το Ταμείο Απανθρακοποίησης

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»

Οι μαθητές του 4ου ΓΕ.Λ. διέπρεψαν και φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις