Την πρόθεση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να κατασκευάσει λιμάνι στη Λάρδο εξήγγειλε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Την πρόθεση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να κατασκευάσει λιμάνι στη Λάρδο εξήγγειλε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Την πρόθεση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να κατασκευάσει λιμάνι στη Λάρδο εξήγγειλε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1780 ΦΟΡΕΣ

Την πρόθεση της περιφέρειας να κατασκευάσει λιμάνι στη Λάρδο Ρόδου εξήγγειλε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Γεννάδι για όλα τα θέματα της Νότιας Ρόδου, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους παριστάμενους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής.

Στην ατζέντα της συζήτησης μπήκαν τα θέματα της υγείας, της ύδρευσης, του πρωτογενή τομέα, του οδικού δικτύου, του περιβάλλοντος και του αθλητισμού.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γενναδίου Σταύρος Ακκούρης μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για όλα τα έργα που τρέχουν ή δρομολογούνται στη Νότια Ρόδο με τη συμβολή της περιφέρειας.

Για το λιμάνι που ανακοινώθηκε, αποφασίσθηκε -όπως είπε ο κ. Ακκούρης- να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου να συνταχθεί μελέτη και να δρομολογηθεί και να δημοπρατηθεί άμεσα το έργο μέχρι το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με τον κ. Ακκούρη, ο δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα για την εξέλιξη αυτή το Λιμενικό Ταμείο, ενώ για τον λόγο αυτό θα συγκληθεί σήμερα, Πέμπτη, σύσκεψη στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, με την παρουσία των προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Νότιας Ρόδου και Λινδίων.


Επιπλέον, οι πρώτες αποφάσεις από την πρόσφατη συνάντηση στο Γεννάδι που ανακοινώθηκαν, είναι η μετατροπή του Κέντρου Υγείας Γενναδίου σε χώρο φιλοξενίας γιατρών και νοσηλευτών και του ισογείου του Δημαρχείου Γενναδίου σε Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας, όπου θα συνδράμει οικονομικά η περιφέρεια και η κατασκευή μίας ακόμα αθλητικής υποδομής, ενός σταδίου αποκλειστικά για τον στίβο και τον κλασικό αθλητισμό που θα αναλάβει επίσης η περιφέρεια σε χώρο που θα εξασφαλίσει ο δήμος Ρόδου.
Πηγή: Real Voice

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου