Με αλλαγές στα δύο τελευταία παιχνίδια

Με αλλαγές στα δύο τελευταία παιχνίδια

Με αλλαγές στα δύο τελευταία παιχνίδια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 659 ΦΟΡΕΣ

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αναμένεται να «κατέβει» ο Διαγόρας στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, στο πλαίσιο των play out του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το γεγονός, ότι η ομάδα του νησιού μας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, είναι κάτι που ασφαλώς της δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει περισσότερο παίκτες που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Είναι λοιπόν δεδομένο, ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς θα αγωνιστούν νεαρά παιδιά κυρίως προκειμένου να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ του «γηραιού» ενόψει της νέας χρονιάς. Δεν είναι υπερβολικό να σημειώσουμε, ότι οι αναμετρήσεις αυτές, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο όπως φαίνεται και ενόψει του σχεδιασμού που θα γίνει για τη νέα χρονιά.

Και αυτό διότι οι υπεύθυνοι του Συλλόγου θα πάρουν αποφάσεις για το ποια παιδιά θα διατηρήσουν στο ρόστερ και για του χρόνου. Από εκεί και πέρα, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα παρθούν αποφάσεις για τους στόχους της νέας χρονιάς καθώς και για το νέο ρόστερ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει κατά τα φαινόμενα και το πόσοι από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν αυτό το καλοκαίρι, θα παραμείνουν στην ομάδα.

Κατά τα άλλα και σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι «κυανέρυθροι» έχουν ρεπό σήμερα και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στο Αιγάλεω, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Υπενθυμίζουμε, ότι το τελευταίο παιχνίδι της χρόνιας θα είναι απέναντι στον Γιούχτα στην Κρήτη.

O Διαγόρας ευχαριστεί την Παναχαϊκή
Ανακοίνωση με αφορμή το προχθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή εξέδωσε η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Διαγόρας αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί και δημόσια, τους διαιτητές του αγώνα που εδωσε η ομάδα μας με την Παναχαική, για τα play out της Super league 2. Παρα την κρισιμότητα του αγώνα ο κ. Γιούργας απο την Κέρκυρα και οι “βοηθοί” του κ.κ. Θανασιάς (Ηπείρου), Σταυρόγλου (Αθηνών) και ο “τέταρτος” κ. Ρούτσης απο την Κόρινθο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων κι έφεραν σε πέρας με άριστα το έργο τους. Τέτοιες διαιτησίες τιμούν τον χώρο κι εξάρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Διαγόρας επίσης ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναχαική για την άψογη φιλοξενία στο εν λόγω παιχνίδι κι υπόσχεται να την ανταποδώσει μελλοντικά».

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.