Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα  ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας ενόργανης γυμναστικής σε επίσημους αγώνες και συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στο Ρέθυμνο, το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωση, ως το πρώτο σωματείο από τη Ρόδο που θα έχει αυτή την ευκαιρία στην αθλητική ιστορία του νησιού.

Αναλυτικά:
«Για πρώτη φορά στην ιστορία, σωματείο από τη Ρόδο, θα συμμετέχει σε επισήμους αγώνες ενόργανης γυμναστικής! Το Ροδίων Άθλησις θα δώσει το «παρών» με 4 αθλήτριες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δ’ κατηγορίας Παγκορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου στο Ρέθυμνο. Οι 4 από τις 260 αθλήτριες του Σωματείου προετοιμάστηκαν τους τελευταίους μήνες με τις προπονήτριες κα Φραντζοπούλου Κατερίνα και κα Συλικιώτη Σμαράγδα, προκειμένου να συμμετέχουν στην κατηγορία εδάφους.

Το Ροδίων Άθλησις είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο Ενόργανης Γυμναστικής από Γ.Γ.Α. και Ε.Γ.Ο., δίνοντας έτσι για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν σε επισήμους αγώνες. Πρώτος στόχος είναι οι συγκεκριμένες αθλήτριες να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» ώστε στη συνέχεια να συμμετέχουμε με μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και αθλητριών σε περισσότερα αγωνίσματα. Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αρχή στις μικρές μας αθλήτριες! Αντωνάκη Εμμανουέλα (2017), Αντωνάκη Κατερίνα (2015), Κωνσταντάρου Ειρήνη (2015), Σταμούλη Ειρήνη (2014). Κορίτσια απολαύστε το».

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!