ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1235 ΦΟΡΕΣ

Νωρίτερα από ποτέ | Κρήτη, Ρόδος και Κως στους κορυφαίους προορισμούς

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, η TUI Γερμανίας ενεργοποιεί το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2025, ανοίγοντας τις κρατήσεις, με τρία ελληνικά νησιά να βρίσκονται στην τετράδα των προορισμών με τις περισσότερες διαθέσιμες πτήσεις.

Η Μαγιόρκα παραμένει στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της TUI Γερμανίας, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Stefan Baumert, να επισημαίνει πως «παραμένει νούμερο ένα για τους ταξιδιώτες της TUI, με τη ζήτηση να είναι αμείωτη».

Για το νησί των Βαλεαρίδων προγραμματίζονται πάνω από 40 πτήσεις την εβδομάδα από γερμανικά αεροδρόμια.
Ακριβώς πίσω από τη Μαγιόρκα ακολουθούν η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως, με συνολικά περισσότερες από 75 πτήσεις την εβδομάδα.

Τρία νησιά του συμπλέγματος των Καναρίων νήσων, η Φουερτεβεντούρα, η Τενερίφη και η Γκραν Κανάρια έπονται στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς από πλευράς πτήσεων, με συνολικά 50 εβδομαδιαίες συνδέσεις.
Το 2025, η TUI Fly, η αεροπορική εταιρεία του κορυφαίου ταξιδιωτικού ομίλου, θα προσφέρει περισσότερες από 550 πτήσεις προς 26 ηλιόλουστους προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και την Τουρκία.

Με 150 πτήσεις την εβδομάδα το καθένα, τα αεροδρόμια αναχώρησης του Ανόβερου και του Ντίσελντορφ θα προσφέρουν τις περισσότερες συνδέσεις το επόμενο έτος. «Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάμε νέες απευθείας πτήσεις προς τη Βάρνα και το Μπουργκάς, οι οποίες ήδη πωλούν τόσο καλά, που τις προσφέρουμε ήδη για το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο κ. Baumert. Επιπλέον, διευρύνονται οι πτήσεις στα Κανάρια Νησιά, με επέκταση των πτήσεων προς Λανθαρότε, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη από το αεροδρόμιο του Ανόβερου.

Συνολικά, 23 Boeing 737 της TUI Fly, με περίπου τρία εκατομμύρια αεροπορικές θέσεις θα αναχωρούν από πέντε αεροδρόμια στη Γερμανία. Το αεροδρόμιο του Ανόβερου συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό πτήσεων και έχει περισσότερες από 740.000 θέσεις, ακολουθούμενο από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη.

Πτήσεις της TUI fly θα απογειώνονται επίσης από τα αεροδρόμια του Μονάχου και της Στουτγάρδης.
Από πλευράς ξενοδοχείων, οι Γερμανοί παραθεριστές έχουν ήδη μια ευρεία επιλογή, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων Robinson και TUI Magic Life club, καθώς και των δημοφιλών TUI Blue και RIU hotels.

Περαιτέρω ξενοδοχεία από το χαρτοφυλάκιο και πρόσθετες αεροπορικές συνδέσεις θα ενεργοποιηθούν διαδοχικά.

Διαβάστε ακόμη

Τουριστική προβολή της Ρόδου και της Κω

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Στρατηγική για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Συνάντηση του Προέδρου Γιάννη Παπαβασιλείου και αντιπροσωπείας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη

52 κρουαζιερόπλοια πρόκειται να καταπλεύσουν τον Ιούλιο στη Ρόδο

Τουρκική... απόβαση στα ελληνικά νησιά | Πάνω από 50.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

Δεν θα χάσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο οι Τούρκοι τουρίστες

Έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις τουρισμού στη Ρόδο για προσωπικό