Ο... πόλεμος της ασφάλτου συνεχίζεται στο νησί της Ρόδου

Ο... πόλεμος της ασφάλτου συνεχίζεται στο νησί της Ρόδου

Ο... πόλεμος της ασφάλτου συνεχίζεται στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2173 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερα από 40 τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών, καταγράφονται καθημερινά κατά μέσο όρο σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Ρόδου, γεγονός που, εκ των πραγμάτων, προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία.

Ο αριθμός αυτός, προέρχεται από στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εκπρόσωποι των εταιρειών οδικής βοήθειας που δραστηριοποιούνται στο νησί της Ρόδου και οι οποίοι επιλαμβάνονται των τροχαίων αυτών ατυχημάτων, ως εξουσιοδοτημένοι από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Όπως δήλωσε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κος Μουσταφά Σιέχ, εκπρόσωπος μιας εκ των εταιρειών οδικής βοήθειας, σημείωσε ότι το σύνολο των τροχαίων στα οποία καλούνται καθημερινά οι εταιρείες να συνδράμουν, ξεπερνά τα 40 καθημερινά!

Ο αριθμός αυτός είναι ελάχιστα αυξημένος συγκριτικά με πέρυσι και όπως διευκρίνισε ο ίδιος, η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών που εμπλέκονται σε αυτά, είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού μας και όχι τουρίστες – επισκέπτες, όπως θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος.

«Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση έχει ξεφύγει –σημείωσε ο κος Μουσταφά Σιέχ. Μιλάμε για καθημερινό πόλεμο στην άσφαλτο. Και το χειρότερο είναι ότι οι ρυθμοί των τροχαίων αυξάνονται καθημερινά. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά το σίγουρο είναι ότι η όλη κατάσταση πρέπει να μας προβληματίσει πλέον όλους».

Γλίτωσε τα χειρότερα ο οδηγός του χθεσινού τροχαίου
Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα, προστέθηκε στα δεκάδες των τελευταίων ημερών. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο χθες λίγο μετά τις 6:30 το πρωί, ενώ κινούνταν έξω από το κτηριακό συγκρότημα που στεγάζεται η Δημόσια Υπηρεσία της Ρόδου και αναποδογύρισε.

Ο οδηγός, κινούνταν επί του περιφερειακού δρόμου, από την πόλη της Ρόδου με κατεύθυνση το Φαληράκι, όταν λίγο μετά τις 6 και μισή το πρωί έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και αφού πέρασε από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου, κατέληξε ανάποδα μέσα στο προαύλιο του κτηρίου που στεγάζονται οι Δημόσιες Υπηρεσίες.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σημειώνεται ότι, τις τελευταίες μέρες, έχουν αυξηθεί και πάλι τα τροχαία ατυχήματα στο νησί της Ρόδου με την Τροχαία, τις εταιρείες οδικής βοήθειας και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να... τρέχουν και να μην προλαβαίνουν.

Διαβάστε ακόμη

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πογιατζής, σύμβουλος Μαθηματικών κατά το παρελθόν στα Δωδεκάνησα

Σύσκεψη στον δήμο με τους φορείς για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Δεν υπάρχει θέμα στα νησιά μας με απλήρωτους λογαριασμούς από ΕΣΠΑ

Γιάννης Παπαβασιλείου: Το νησί της Ρόδου δεν είναι κορεσμένο τουριστικά

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τεράστιο εργαλείο για την πράσινη μετάβαση στα νησιά το Ταμείο Απανθρακοποίησης

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»