Εγκρίθηκε η διαβαθμιδική για την κατασκευή στεγάστρου στα γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας»

Εγκρίθηκε η διαβαθμιδική για την κατασκευή στεγάστρου  στα γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας»

Εγκρίθηκε η διαβαθμιδική για την κατασκευή στεγάστρου στα γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 507 ΦΟΡΕΣ

Ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ προγραμματίζεται, αφού η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε τη σύναψη διαβαθμιδικής σύμβασης με τον δήμο Ρόδου για την υλοποίηση της κατασκευής στεγάστρου στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο στάδιο «Διαγόρας».

Σκοπός του έργου είναι, αφενός µεν να προστατευτούν κατά μεγάλο ποσοστό από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα εν λόγω γήπεδα και κατ’ επέκταση ο μεγάλος αριθμός παιδιών που ασχολούνται µε το άθλημα κι αφετέρου να βελτιωθούν γενικά οι συνθήκες άθλησής τους. Συγκεκριμένα, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης και στέγασης τμήματος των υφιστάμενων γηπέδων αθλοπαιδιών.


Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω διαβαθμιδικής σύμβασης ανέρχεται σε 700.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από πόρους του ΠΔΕ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΑΕ 9455).


Η απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής αναφέρει τα παρακάτω:
1. Εγκρίνει την σύναψη και τους όρους της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Ρόδου για το έργο «Κατασκευή στεγάστρου στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ νήσου Ρόδου». Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω διαβαθμιδικής σύμβασης ανέρχεται σε 700.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από πόρους του ΠΔΕ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΑΕ 9455).


2. Εγκρίνει το υποβληθέν σχέδιο της Διαβαθμιδικής Σύμβασης το οποίο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παρούσας απόφασης, μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Ρόδου για την πράξη: Παραχώρηση αρμοδιότητας από τον δήμο Ρόδου προς την Π.Ν.Α. για υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή στεγάστρου στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ νήσου Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας