Οριστικά στην 3η θέση ο Διαγόρας

Οριστικά στην 3η θέση ο Διαγόρας

Οριστικά στην 3η θέση ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 712 ΦΟΡΕΣ

Οριστικά στην 3η θέση της «ειδικής βαθμολογίας» μετά και την ολοκλήρωση των play out της Super League 2 τερμάτισε ο Διαγόρας.

Οι «κυανέρυθροι» που είχαν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή τους και μαθηματικά, περίμεναν τα χθεσινά τελευταία παιχνίδια προκειμένου να μάθουν ποια θέση θα κατακτήσουν. Στην 1η θέση τερμάτισε το Αιγάλεω που νίκησε χθες την Παναχαϊκή με 1 – 0.

Οι Πατρινοί τερμάτισαν στην 2η θέση. Το παιχνίδι Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ τελείωσε με νίκη των «ερυθρολεύκων» με 4 – 1. Δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως, μιας και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί, όπως και ο ΑΣ Γιούχτας. Πλέον, ο «γηραιός» στρέφει» το ενδιαφέρον του στον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς, θα τεθούν επί τάπητος άμεσα τα ζητήματα του ρόστερ με τους ανθρώπους του συλλόγου να επιθυμούν να κινηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες (ξεκινώντας με ανανεώσεις) προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Διαγόρας που κατάφερε να εκπληρώσει τον μεγάλο του στόχο καθώς και η χρονιά από αγωνιστικής άποψης κρίνεται επιτυχημένη, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει και πάλι ένα σύνολο, το οποίο θα είναι ικανό να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας