27χρονη θα δικαστεί αύριο για βία σε βάρος του πρώην συντρόφου της

27χρονη θα δικαστεί αύριο για βία σε βάρος του πρώην συντρόφου της

27χρονη θα δικαστεί αύριο για βία σε βάρος του πρώην συντρόφου της

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2581 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθεί αύριο 27χρονη κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συντρόφου της!

Σύμφωνα με τη καταγγελία που έχει κάνει ο 57χρονος πρώην σύντροφός της, η 27χρονη επιχείρησε να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητό της! Όπως αναφέρεται και στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στην ανατολική πλευρά του νησιού μας προχθές και μετά την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της 27χρονης και την παραπομπή της στη δικαιοσύνη.


Η 27χρονη βρέθηκε χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου όπου δια της συνηγόρου της, κας Μαρίας Κρικοπούλου, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να εκδικαστεί η υπόθεση, για αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα, υπό τον όρο, η 27χρονη να μην προσεγγίσει τον 57χρονο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή του.


Ο 57χρονος πάντως, δια του συνηγόρου του κ. Αναστάσιου Μπακαλούμα επισήμανε πως σε βάρος της 27χρονης έχουν γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες και έχουν κατατεθεί και ασφαλιστικά μέτρα για να μην τον πλησιάζει, τα οποία όμως έχει παραβιάσει τόσο προχθές όσο κι άλλες φορές.
Η συνέχεια θα δοθεί αύριο στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε Καλύμνιος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 40χρονος για άγρα πελατών

Γερμανός καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια χασίς

Πρόστιμα 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε φορτηγά

16χρονος Ρομά κατηγορείται για 4 κλοπές και διαρρήξεις

Προφυλακίστηκαν δύο Τούρκοι που μετέφεραν 30 μετανάστες με ιστιοφόρο

Συλλήψεις στα Δωδεκάνησα για διάφορα αδικήματα

Καταγράφεται μείωση στους παθόντες των τροχαίων ατυχημάτων