Διαγόρας: Ένα βήμα παραπάνω του χρόνου!

Διαγόρας: Ένα βήμα παραπάνω του χρόνου!

Διαγόρας: Ένα βήμα παραπάνω του χρόνου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 635 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή του για τη φετινή παρουσία του Διαγόρα και φυσικά για την παραμονή στο πρωτάθλημα της Super League 2, εξέφρασε με δηλώσεις του στην  «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Σταθόπουλος. Ο ίδιος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε, τόνισε τα εξής:


«Θεωρούμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Ίσως μπορούσαμε βέβαια και κάπως καλύτερα, αλλά εν πάση περιπτώσει, ακόμα και έτσι είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς είμαστε και μια νεανική ομάδα. Θα έλεγα ότι ήταν θέμα τύχης το γεγονός ότι δεν πήραμε μέρος στα play off του πρωταθλήματος. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς, όπως του Δημητρίου και του Αντεσίνα, που έπαιξαν ρόλο όπως και τη φυγή του Αργεντίνου Πάρντο, λόγω ενός προβλήματος υγείας του πατέρα του. Ήταν κάποια γεγονότα που μας επηρέασαν, διότι είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ. Παρόλα αυτά, είναι επιτυχία το ότι μείναμε στην κατηγορία εύκολα».


Αναφορικά με την ερχόμενη σεζόν, ο κ. Σταθόπουλος είναι ξεκάθαρος, λέγοντας ότι «μας ενδιαφέρει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω», δείχνοντας τις προθέσεις της Διοίκησης ενόψει του νέου πρωταθλήματος.


Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα, με τους «κυανέρυθρους» να φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθει των δυσκολιών της κατηγορίας, κάνοντας παράλληλα αισθητή την παρουσία της.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας