Υπάρχει έντονο πρόβλημα με το Ογκολογικό του Νοσοκομείου

Υπάρχει έντονο πρόβλημα  με το Ογκολογικό του Νοσοκομείου

Υπάρχει έντονο πρόβλημα με το Ογκολογικό του Νοσοκομείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2171 ΦΟΡΕΣ

Στο σημείο όπου δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους ασθενείς, αυτές τις ημέρες έφτασε το Ογκολογικό του Νοσοκομείου της Ρόδου ελλείψει γιατρών, όπως έκανε γνωστό στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το μέλος της ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Δημήτρης Ζανεττούλλης.

Συγκεκριμένα, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Ζανεττούλλη, ο οποίος είπε, ότι θα μπορούσε να αναφερθεί σε κάθε ένα από όλα τα θέματα που απασχολούν τη συνεδρίαση και επέλεξε να θέσει μόνο ένα θέμα, απευθυνόμενος ειδικά στους γιατρούς του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως είπε, το Ογκολογικό του Νοσοκομείου έχει δύο εξαιρετικούς γιατρούς, την κα Μαρία Παρασκευά και τον κ. Δημήτρη Ματθαίο. Ο τελευταίος κατέλαβε έδρα σε Πανεπιστήμιο και έμεινε η κα Παρασκευά.

Αυτές τις ημέρες, όμως, η γιατρός, όπως ο κάθε εργαζόμενος, πήρε άδεια, οπότε όπως είπε ο κ. Ζανεττούλλης για αυτές τις ημέρες (σ.σ. το προηγούμενο διάστημα) έκλεισε το Ογκολογικό και δεν γίνονταν χημειοθεραπείες, με αποτέλεσμα αρκετοί συμπολίτες μας να ταλαιπωρούνται αφάνταστα και κάλεσε τον δήμαρχο, κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, να κάνει μία επαφή με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σταύρο Τσαντή.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος έκανε γνωστό ότι, το προσεχές διάστημα, θα συγκαλέσει συνάντηση με τον διοικητή του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος αλλά και τους βουλευτές για το θέμα του Νοσοκομείου, παρόλο που ο δήμος δεν έχει αρμοδιότητα.

Να σημειωθεί πως το γεγονός ότι το Ογκολογικό του Νοσοκομείου έχει μείνει με μόλις μία γιατρό, γνωστοποίησαν χθες και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμη

Στα ύψη οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς τα νησία μας

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Συντάξεις Αυγούστου 2024: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Στο φως οι «αθέατοι θησαυροί» από το Αρχαιολογικό της Ρόδου - Από το 500-550 π.Χ.

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις των καταστημάτων στη Ρόδο

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πογιατζής, σύμβουλος Μαθηματικών κατά το παρελθόν στα Δωδεκάνησα

Σύσκεψη στον δήμο με τους φορείς για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Δεν υπάρχει θέμα στα νησιά μας με απλήρωτους λογαριασμούς από ΕΣΠΑ