Αθώος για ενδοοικογενειακή βία κρίθηκε 53χρονος Ολλανδός

Αθώος για ενδοοικογενειακή βία κρίθηκε 53χρονος Ολλανδός

Αθώος για ενδοοικογενειακή βία κρίθηκε 53χρονος Ολλανδός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 814 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου 53χρονος Ολλανδός τουρίστας, ο οποίος κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 44χρονης συντρόφου του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα ξημερώματα στις 30 Μαΐου 2024 σε ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει το ζευγάρι στη Ρόδο, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, στην οποία η 44χρονη κατήγγειλε, ότι λίγο νωρίτερα, ο 53χρονος της επιτέθηκε, την έριξε στο πάτωμα, την κλότσησε στον δεξί της μηρό και χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο του μπαλκονιού.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 53χρονο, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Η δίκη έγινε χθες και το δικαστήριο, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Σταύρου Σκάρου, μετέτρεψε την κατηγορία σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη και κρίθηκε απαράδεκτη η δίωξη.
Αξίζει να σημειωθεί, πως και η 44χρονη δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν επιθυμεί πλέον την ποινική δίωξη του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε Καλύμνιος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 40χρονος για άγρα πελατών

Γερμανός καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια χασίς

Πρόστιμα 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε φορτηγά

16χρονος Ρομά κατηγορείται για 4 κλοπές και διαρρήξεις

Προφυλακίστηκαν δύο Τούρκοι που μετέφεραν 30 μετανάστες με ιστιοφόρο

Συλλήψεις στα Δωδεκάνησα για διάφορα αδικήματα

Καταγράφεται μείωση στους παθόντες των τροχαίων ατυχημάτων