Αστέρας Μασσάρων: Ανανέωσε και ο Στέφανος Νικήτας

Αστέρας Μασσάρων: Ανανέωσε και ο Στέφανος Νικήτας

Αστέρας Μασσάρων: Ανανέωσε και ο Στέφανος Νικήτας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Τη φανέλα του Αστέρα Μασσάρων και τη νέα χρονιά θα φοράει ο Στέφανος Νικήτας.

Ο Σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του και έτσι θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει και τη νέα χρονιά τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Ειδικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Αστέρας Μασσάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Στέφανο Νικήτα. Ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την ομάδα μας, ο οποίος με την επιστροφή του την περασμένη σεζόν άλλαξε επίπεδο την ομάδα μας σε όλους τους τομείς. Η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη για τον σύλλογό μας. Γύρω του φτιάχτηκε μια ομάδα πρωταθλήτρια πέρυσι και στόχος είναι η συμβολή του σε όλους τους τομείς να μας οδηγήσει σε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Για τον Στέφανο, όλα τα λόγια θεωρούμε πως είναι περιττά, καθώς όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποδείξει την τεράστια ποδοσφαιρική του αξία, κατακτώντας τίτλους και πρωταγωνιστώντας οπουδήποτε και αν αγωνίστηκε. Είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη μας χαρά αυτό το ταξίδι, στο οποίο θα συνεχίσουμε μαζί με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Από μεριάς μας, του ευχόμαστε υγεία, ώστε να συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών, τιμώντας και με το παραπάνω τη φανέλα του συλλόγου μας!».

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»