Αλ. Κολιάδης: Στόχος είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Ρόδου

Αλ. Κολιάδης: Στόχος είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Ρόδου

Αλ. Κολιάδης: Στόχος είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 621 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή του για την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, κας Λίνας Μενδώνη, στη Ρόδο, εξέφρασε χθες ο δήμαρχος Ρόδου, κος Αλέξανδρος Κολιάδης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: ««Στη Ρόδο υποδεχθήκαμε χθες (σ.σ. 04.06.2024) με χαρά την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Στη συνάντηση εργασίας με την υπουργό Πολιτισμού και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, επιβεβαιώσαμε το κλίμα άριστης συνεργασίας μεταξύ μας, με στόχο την αξιοποίηση και την ανάδειξη του τεράστιου πολιτιστικού πλούτου της Ρόδου.

Συζητήσαμε για όλα τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στη Ρόδο, με έμφαση στο Εθνικό Θέατρο και στην ανάδειξη και διαμόρφωση του αρχαιολογικού χώρου της «Περβόλας», που περιβάλλει τα αρχαία νεώρια και τους μεσαιωνικούς κήπους του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, όπως επίσης και για την αξιοποίηση της ακίνητης Περιουσίας, που διαθέτει στο νησί το υπουργείο Πολιτισμού.

Έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, υπάρχουν όμως ακόμα πολλά που πρέπει να δρομολογηθούν, γι’ αυτό και ζητήσαμε τη συνδρομή της κυρίας Λίνας Μενδώνη, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Με τη στήριξη της υπουργού Πολιτισμού, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση από όλες τις πλευρές. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στο νησί μας, στην ιστορία μας και στον πολιτισμό μας!»

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου