Γ' Εθνική: Προχωράνε σε ένσταση οι ομάδες των μπαράζ

Γ' Εθνική: Προχωράνε σε ένσταση οι ομάδες των μπαράζ

Γ' Εθνική: Προχωράνε σε ένσταση οι ομάδες των μπαράζ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1369 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί η ΕΠΟ να προχώρησε στον ορισμό αγώνων μπαράζ για τη διεκδίκηση της παραμονής στη Γ’ Εθνική (ως όφειλε να το κάνει από τη στιγμή που επικύρωσε μερικώς τις βαθμολογίες), ωστόσο, οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν (μεταξύ αυτών και ο ΑΕΡΑ) θεωρούν ότι δεν θα παίξουν.

Και αυτό διότι πλέον θα κινήσουν τη διαδικασία της ένστασης ζητώντας την ακύρωση των αγώνων, μιας και θεωρούν, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να διεξαχθούν καθώς είναι περιττός ο υποβιβασμός δύο επιπλέον ομάδων. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Σημειώνεται ότι, ουσιαστικά και οι τέσσερις ομάδες που εμπλέκονται στη διαδικασία, πλέον υπολειτουργούν, μιας και έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι, αρκετοί παίκτες είναι ερασιτέχνες και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσουν να γυμνάζονται και να βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας.

Όλες οι ομάδες είναι εκτός ρυθμού και σε περίπτωση που γίνουν τα παιχνίδια, τότε είναι δεδομένο, ότι οι παίκτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν πάρα πολλές δυσκολίες.

Σύμφωνα με τον χθεσινό ορισμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας, το παιχνίδι της Προοδευτικής με τον ΑΕΡΑ ορίστηκε να γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης (γήπεδο Ατσαλένιου) στις 16 Ιουνίου και η αναμέτρηση Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην Καστοριά.

Τα παιχνίδια βάσει της προκήρυξης, είναι νοκ άουτ και αν δεν υπάρξει νικητής από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί και χτυπήματα πέναλτι. Οι δύο ηττημένοι επιστρέφουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Διαβάστε ακόμη

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ