Δαπάνες για την προβολή των νησιών μας από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Δαπάνες για την προβολή των νησιών μας από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Δαπάνες για την προβολή των νησιών μας από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 495 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο η έκδοση αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων για δαπάνες του Τμήματος Τουρισμού Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, οι αποφάσεις αφορούν τα παρακάτω:
1. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200,00,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη διοργάνωση Σεμιναρίου – workshop στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με θέμα «Σεμινάριο Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων Τουριστικών Προορισμών» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο 29 Ιουνίου 2024. Το εν λόγω σεμινάριο οργανώνεται από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα απευθύνεται σε εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ξενοδοχειακού κλάδου Δωδεκανήσου με σκοπό

α) την ανάδειξη της ανάγκης ύπαρξης συγκεκριμένων υποδομών επικοινωνίας και διαδικασιών Διαχείρισης κρίσεων β) την κατανόηση της σημασίας του άρτιου συντονισμού της επικοινωνίας σε καταστάσεις κρίσης γ) την εκπαίδευση των αρμόδιων στελεχών στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων, με τρόπο ώστε να θωρακίζεται η φήμη ενός προορισμού. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι εξειδικευμένο. Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να καλύψει τις εξής δαπάνες:


• Διαμόρφωση αίθουσας, στήσιμο σκηνικού, εξοπλισμός(ροτόντες, καρέκλες, κ.λπ.) Οπτικοακουστικό εξοπλισμό και Τεχνική Υποστήριξη (οθόνες, laptops, μικρόφωνα, κ.λπ.) • Γραφιστικές υπηρεσίες και εκτυπώσιμα υλικά (προσκλήσεις, roll-ups, φυλλάδιο με τα βασικά σημεία του σεμιναρίου, βεβαιώσεις συμμετοχής, γραφική υλή, κ.λπ.) • Catering (καφέ και γεύματα εκδήλωσης) για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο • Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση.


2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω διαφόρων ιστοτόπων και άλλων προωθητικών δράσεων της HotelBeds. Η HotelBeds αποτελεί τον μεγαλύτερο B2Bonlinetravelagent παγκοσμίως, απευθύνεται αποκλειστικά σε ταξιδιωτικά γραφεία και μικρούς touroperators οι οποίοι και αναζητούν προτάσεις διακοπών για πελάτες τους μέσω ων ιστοσελίδων του ομίλου.


3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 24.800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη δημιουργία καμπάνιας προγραμματικής διαφήμισης της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε διάφορες χώρες με τη χρήση της πλατφόρμας HolidayCheck. Η HolidayCheck αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα συγκέντρωσης σχολίων πελατών στις Γερμανόφωνες χώρες.
4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Φινλανδική αγορά, μέσω του TourOperatorAurinkomatkat.


5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 24.800,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στηΓαλλική αγορά, μέσω της TUIFrance.
6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για την διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της AegeanAirlines.
7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της SkyExpress.


8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 18.600,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη διαφημιστική προβολή της περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της GulfAir.
9. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 17.360,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 για τη διαφημιστική προβολή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω του protothema.gr-ενότητα travel.


10. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 31.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για τη δημιουργία ψηφιακού υλικού (αφισών, μπάνερ, ολοσέλιδων καταχωρήσεων) με χρήση του νέου σλόγκαν της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “morethanyoucansea”, με σκοπό την προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Αποφάσεις δαπανών για αγροτικά προϊόντα
Επίσης, με απόφαση του περιφερειάρχη, εκδόθηκαν αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης των παρακάτω δαπανών για την προβολή και προώθηση αγροτικών προϊόντων της Δωδεκανήσου.


Συγκεκριμένα, οι δαπάνες αφορούν τα εξής:
1. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Σύλλογο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Αφάντου «Παναγία Καθολική» της «7ης Γιορτής του Χρυσόμηλου», στα Αφάντου στις 6 Ιουλίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.


2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Σύλλογο Γυναικών Παστίδας της «Γιορτής Τακκακιού», στην Παστίδα, στις 14 Ιουλίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους, δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.


3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφάλου «Άγιος Νικόλαος» της «Γιορτής Ψαριού (τράτας)» στην Κέφαλο Κω στις 28 Ιουλίου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.


4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών «Η Βρασιά» της «Γιορτής Μελιού και Σούμας» στη Δ.Κ. Σιαννών, στις 3 Αυγούστου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους και δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.


5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινού «Η Καλλιθέα» της «Γιορτής Μελεκουνιού», στα Κοσκινού στις 10 Αυγούστου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες.


6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Όμιλο Απολλώνων Ρόδου «Νέοι Ορίζοντες» της «Γιορτής των Γιαρένιων» στις 17 Αυγούστου 2024 στα Απόλλωνα. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες της γιορτής καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.


7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο» της "Γιορτής του Γιαπρακιού" στη Δ.Κ. Σαλάκου, 23 & 24 Αυγούστου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους, καθώς και δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού.


8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ασφενδιού «Ο Θεόκριτος» της «Γιορτής του κρασιού» στο Ασφενδιού της Κω, στις 24 Αυγούστου 2024. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή τοπικών εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες καθώς και αναλώσιμων ειδών συσκευασίας για το σερβίρισμά τους.
9. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με την Τοπική Κοινότητα Απολακκιάς και τον Γυμναστικό και Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο ΑΣΠΙΣ Απολακκιάς της «Γιορτής του καρπουζιού» στις 13 Ιουλίου 2024 στην Απολακκιά. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για προμήθεια υλικών και αναλώσιμων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη παρασκευή και το σερβίρισμα εδεσμάτων που θα προσφερθούν στους επισκέπτες της γιορτής, δημιουργία και εκτύπωση προωθητικού υλικού και ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.


10. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, η οποία αφορά τη συνδιοργάνωση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον δήμο Ρόδου και την Κοιν.Σ.Επ. «Ασκληπειάδες», του Rhodes Street Food Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 26 Ιουλίου 2024 στο Μαντράκι της Ρόδου. Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη ηχητικής εγκατάστασης και ενοικίαση εξέδρας.


11. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 8.680€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ που αφορά την προβολή της Π.Ε. Δωδεκανήσου της ΠΝΑΙ- Γαστρονομικής περιφέρειας της Ευρώπης για το έτος 2019 στο μηνιαίο περιοδικό Vita, στην έκδοση του Αυγούστου, με ολοσέλιδη καταχώρηση της ΠΝΑΙ στο οπισθόφυλλο του περιοδικού και αρθρογραφία με δύο άρθρα-αφιερώματα στη γαστρονομία των Δωδεκανήσων.


12. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 141,25 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την αγορά 500 παραδοσιακών εδεσμάτων-μελεκουνιών της Ρόδου (μίνι, 15-17 γραμμαρίων), τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως κεράσματα της ΠΝΑΙ-Γαστρονομικής περιφέρειας της Ευρώπης στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Πογιατζής, σύμβουλος Μαθηματικών κατά το παρελθόν στα Δωδεκάνησα

Σύσκεψη στον δήμο με τους φορείς για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Δεν υπάρχει θέμα στα νησιά μας με απλήρωτους λογαριασμούς από ΕΣΠΑ

Γιάννης Παπαβασιλείου: Το νησί της Ρόδου δεν είναι κορεσμένο τουριστικά

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τεράστιο εργαλείο για την πράσινη μετάβαση στα νησιά το Ταμείο Απανθρακοποίησης

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»