Προς... διαζύγιο με Σεγούρα ο Κολοσσός H Hotels Collection, φαβορί ο Σιγάλας

Προς... διαζύγιο με Σεγούρα ο Κολοσσός H Hotels Collection, φαβορί ο Σιγάλας

Προς... διαζύγιο με Σεγούρα ο Κολοσσός H Hotels Collection, φαβορί ο Σιγάλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 721 ΦΟΡΕΣ

Ο Κούρο Σεγούρα θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο του Κολοσσού, με τον Γιώργο Σιγάλα να αναμένεται - εκτός συγλονιστικού απροόπτου- να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Ο Κολοσσός Ρόδου στράφηκε σε ένα γνώριμο πρόσωπο για να αντικαταστήσει τον Κούρο Σεγκούρα, που έκανε καλή δουλειά στο νησί μας, όμως η ομάδα αποφάσισε να κάνει… ελληνική στροφή. Για αυτό τον λόγο οι "θαλασσί" προσέγγισαν- σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 - τον Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί, αφού εργάστηκε στον Κολοσσό ως βοηθός του Ηλία Καντζούρη την διετία 2020-2022.

Μάλιστα, η συμφωνία Κολοσσού και Σιγάλα προβλέπει κλειστό τριετές συμβόλαιο. Την τελευταία διετία ο παλαίμαχος διεθνής γκαρντ/φόργουορντ ήταν ο άμεσος βοηθός του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη. Παράλληλα, έχει εργαστεί ακόμα ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Νέων, τον Ερμή Λαγκαδά και το Αιγάλεω, παίρνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία του σε επίπεδο Stoiximan Basket League.

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής