Το Επαρχείο Καρπάθου-Η.Ν. Κάσου επισκέφθηκε ο πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα

Το Επαρχείο Καρπάθου-Η.Ν. Κάσου επισκέφθηκε ο πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα

Το Επαρχείο Καρπάθου-Η.Ν. Κάσου επισκέφθηκε ο πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 530 ΦΟΡΕΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Επαρχείο Καρπάθου –Η.Ν. Κάσου ο πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα κ. Αrtur Lompart o οποίος βρίσκεται σε αυτή την θέση από το έτος 2019. Για την επίσκεψη, σε ανακοίνωση του Επαρχείου Καρπάθου-Η.Ν. Κάσου αναφέρονται τα εξής:

Τον πρέσβη συνόδευε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πολωνίας – Ελλάδας κ. Γεώργιος Αθανασιάδης και Πολωνοί κάτοικοι Καρπάθου.

Tον υψηλό μας επισκέπτη υποδέχθηκε η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου κα. Καλλιόπη Νικολαΐδου όπως και οι υπάλληλοι του Επαρχείου.

Αφού πρώτα τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του, ξεναγήθηκε σε όλους του χώρους του κτιρίου του Επαρχείου που μάλιστα αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες ανακαίνισης.

Στη συνέχεια σε ένα φιλικό και οικείο κλίμα η Έπαρχος ενημέρωσε τον Πρέσβη για το έργο και τις αρμοδιότητες του Επαρχείου μας, το οποίο είναι μια διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η προώθηση τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων όπως η αναρρίχηση και η ενίσχυση πολιτιστικών δεσμών. Μεταξύ άλλων η Έπαρχος τόνισε ότι η Κάρπαθος μπορεί και πρέπει να γίνει αναρριχητικός προορισμός, εξήρε τις προσπάθειες του επιχειρηματία κ. Stanislaw Baraba και τόνισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί αρωγός στις ενέργειες εκείνες που θα στοχεύουν στο να επιτευχθεί αυτό.

Πριν την αναχώρησή του η Έπαρχος και ο Πρέσβης αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και έδωσαν υπόσχεση ο καθένας από την πλευρά του να πράξει τα δέοντα ώστε η επίσκεψη αυτή να έχει τα επιθυμητά μακροχρόνια αποτελέσματα.

 

Διαβάστε ακόμη

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ζητούν οι αιμοδότες Καρπάθου

Ανακοίνωση για την έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης για τη συντήρηση και επισκευή σχολικών μονάδων στην Κάρπαθο

Στα ίδια επίπεδα η κίνηση στο αεροδρόμιο Καρπάθου

Τελικά αποτελέσματα στην Όλυμπο Καρπάθου

Πώς ψήφισαν στην Κάρπαθο μέχρι στιγμής (2/15 ε.τ.)

Συνελήφθη για παρενόχληση Πακιστανός στην Κάρπαθο

Κοινή επιστολή Δημάρχων Καρπάθου και Η.Ν. Κάσου - Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρόδου - Καρπάθου - Η.Ν. Κάσου - Σητείας

Γ. Νικητιάδης: Σταματήστε κύριοι της Κυβέρνησης την υποβάθμιση της Καρπάθου