Γ. Παππάς: Πρέπει να δούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να μην «ενοχλούμε» τους πολίτες με αποφάσεις μας

Γ. Παππάς: Πρέπει να δούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να μην «ενοχλούμε» τους πολίτες με αποφάσεις μας

Γ. Παππάς: Πρέπει να δούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να μην «ενοχλούμε» τους πολίτες με αποφάσεις μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 663 ΦΟΡΕΣ

Με ειλικρίνεια και αρκετή δόση αυτοκριτικής ως μέλος της κυβέρνησης, για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς.

«Δυστυχώς δεν πέρασε το μήνυμα. Έχει μεγάλη ανάγνωση το εκλογικό αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στις εκλογές και σε όσους έδωσαν τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία την Κυριακή, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και τον τρίτο. Και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έδωσε και πάλι το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά στη ΝΔ. Τίμησαν και η Δωδεκάνησος και οι Κυκλάδες το κυβερνών κόμμα», δήλωσε στον Real Voice ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ΝΔ δεν είχε εκπροσώπηση με υποψήφιο ευρωβουλευτή από τη δική μας εκλογική περιφέρεια στο ευρωψηφοδέλτιό της, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί ένα όνομα.

Ο κ. Παππάς στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει μία δυναμική αντιπολίτευση που να πιέζει την κυβέρνηση.
«Τους τελευταίους 2 μήνες γύρισα όλα τα νησιά της Ελλάδας. Είδα όλα τα θέματα της νησιωτικότητας και συνομίλησα με τον κόσμο. Ως προς το μήνυμα αυτών των εκλογών, εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος δεν κατέβηκε να ψηφίσει και γι’ αυτό η αποχή έφθασε το 80% σε πολλά νησιά, όπως η Κάλυμνος ή η Νίσυρος.

Ο κόσμος μάς έστειλε ένα μήνυμα, ότι είναι κοντά μας, αλλά προσέξτε και ρίξτε περισσότερο βάρος στον κόσμο και στην καθημερινότητα, με πιο δυναμικές λύσεις, να είστε πιο κοντά στον πολίτη. Αισθάνθηκαν μία... σκληράδα από το κράτος. Θεωρούν ότι δεν τα λάβαμε σοβαρά τα μηνύματα που μας έστελναν. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή την άνοδο των κομμάτων δεξιότερα της ΝΔ, ο κ. Παππάς είπε: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε καλύτερα και πιο αντικειμενικά τα προβλήματα και να μην “ενοχλούμε” τους πολίτες με κάποιες αποφάσεις μας. Στα εθνικά θέματα η κυβέρνηση έχει δείξει το δυναμισμό της, με τις αποφάσεις της.

Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα και τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας. Το ποσοστό δεν έφτασε τον στόχο που είχαμε θέσει και τα πραγματικά προβλήματα απαιτούν άμεσες και εφαρμόσιμες λύσεις με οδηγό το πρόγραμμα που υπερψηφίστηκε από τους τους πολίτες για τα θέματα της καθημερινότητας με κυρίαρχη την ακρίβεια και την ασφάλεια.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υποστήριξε ότι «Το κέντρο περιέργως χάθηκε και δεν κατέβηκε να ψηφίσει. Στο κέντρο πρώτη φορά πέρασε μπροστά το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να δούμε ξανά όλη την εικόνα και να είμαστε κοντά στην κοινωνία και στον πολίτη. Φταίει και το γεγονός ότι δεν υπάρχει αξιόλογη αντιπολίτευση, η οποία θα πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση».

Πηγή: RealVoice

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: Συναντήσεις εργασίας για την αλιεία στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για να οργανωθούν επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Αστυπάλαια

Συγχαρητήρια του Ιωάννη Παππά προς όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κω

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφτηκε η Μίκα Ιατρίδη

Βάιος Καλοπήτας: "Η σημερινή κρίση αποτελεί την ευκαιρία για επανεκκίνηση και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ"

Ερώτηση για τα προβλήματα της visa express στους Τούρκους επισκέπτες της Ρόδου

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την αστυνόμευση στις τουριστικές περιοχές

Μ. Κόνσολας: «Νέα Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών για τα νησιά του Αιγαίου»