Νέο Φυλλάδιο με μοναδικές Καλοκαιρινές Προσφορές από τα Super Market Παναγιωτάς!

Νέο Φυλλάδιο με μοναδικές Καλοκαιρινές Προσφορές από τα Super Market Παναγιωτάς!

Νέο Φυλλάδιο με μοναδικές Καλοκαιρινές Προσφορές από τα Super Market Παναγιωτάς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2192 ΦΟΡΕΣ

Ανακαλύψτε τις και βγείτε κερδισμένοι μέχρι και 50%!

Γραβιέρα Κρήτης Καψάλης μόνο 13.29€ το κιλό

Ζαμπόν Μπούτι Fouantre Υφαντής από 18.22€ (-5.50€) μόνο 12.72€ το κιλό

Συμπυκνωμένα Μαλακτικά Tesori d’ Oriente 38μεζ, -50%, μόνο 3.39€ το τμχ

Υγρό/Σκόνη Απορρυπαντικό Ariel 43/50μεζ (-5.00€) μόνο 9.99€ το τμχ

Πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft No3/4/4+/5/5+ Οικονομικές Συσκευασίες (-11.00€) μόνο 9.89€ η συσκευασία

Και όχι μόνο!

Στο τμήμα μαναβικής θα βρείτε μυρωδάτα και ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, εξωτικά και τοπικά, για να διαλέξετε αυτά που θα κάνουν το καλοκαίρι σας πιο δροσερό! Καρπούζια Ρόδου μόνο 0.63€ το κιλό και Πατάτες Ρόδου μόνο 0.89€ το κιλό.

Ανακαλύψτε κρεατικά που αναβαθμίζουν τη μαγειρική σας και δίνουν άλλη γεύση στις καλοκαιρινές βραδιές BBQ με την οικογένεια και την παρέα, οικονομικά και ποιοτικά! Μπιφτέκι Χοιρινό Ελληνικό μόνο 6.45€ το κιλό, Χοιρινές Μπριζόλες Λαιμού Ελληνικές μόνο 5.89€ το κιλό και Μπούτι Κοτόπουλο Πίνδος μόνο 2.85€ το κιλό.

Μια μεγάλη συλλογή σε αλλαντικά και τυριά κορυφαίων ελλήνων παραγωγών σας περιμένει για να φτιάξετε χορταστικά σάντουιτς και εντυπωσιακές πιατέλες και να συνοδεύσετε το κρασί ή το ποτό σας. Parrano -25%, CRETA FARMS -30%, IFANTIS -30%, ΠΑΣΣΙΑΣ -40%.

Στα ψυγεία μας θα βρείτε τη σειρά γάλα ΝΟΥΝΟΥ με έκπτωση -20%, Σαλάτες και τζατζίκι HELLMANN’S - 20%, ΔΕΛΤΑ μμμmilk -20% και μια μεγάλη ποικιλία σε γιαούρτια και επιδόρμια σε απίστευτες τιμές.

Το καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και το αντίστροφο! Απολαύστε θαλασσινούς μεζέδες που συνδυάζονται ιδανικά με ούζο και κρασί από την πλούσια κάβα μας, αλλά και παγωμένη μπύρα: ΑΛΦΑ κουτί 330ml 9+3 ΔΩΡΟ μόνο 8.90€, Mythos κουτί 330ml 6+2 ΔΩΡΟ μόνο 5.90€!

Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν είναι καλοκαίρι, σας προσφέρουμε Παγωτά Heartmade Κρι Κρι 1,5lt+50% Δωρεάν Προϊόν, 40% φθηνότερα, μόνο 4.99€, Magic Κύπελο 440ml, 40% φθηνότερα μόνο 5.09€ και Καταϊφι με Παγωτό Κρέμα Ζύμη Ψαχνών 300g, 30% φθηνότερα μόνο 4.58€.

Οι δυνατές προσφορές συνεχίζονται στα προϊόντα για το πρωϊνό και το καθημερινό τραπέζι φθάνοντας στο -40% (Δημητριακά και μπάρες Kellogg’s Special K, Μπισκότα Δερμίσης, Φυστικοβούτυρο Sante Go on Protein αλατισμένη καραμέλα 350g)!

Για την προστασία σας από τον ήλιο, αλλά και την περιποίηση των μαλλιών και του σώματος, σας εξασφαλίσαμε επώνυμα προϊόντα φροντίδας με μειωμένες τιμές μέχρι και 50%!

Τέλος, διαλέξτε μωρομάντηλα, απορρυπαντικά, χαρτικά και είδη οικιακής χρήσης χωρίς δεύτερη σκέψη, σε τιμές που δεν συγκρίνονται.

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ.

 

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο

H Hotels Collection| «Γίνε αιμοδότης: Η Δωρεά σου μπορεί να σώσει ζωές»