27χρονη και 23χρονος στο εδώλιο αύριο για υπόθεση ναρκωτικών

27χρονη και 23χρονος στο εδώλιο αύριο για υπόθεση ναρκωτικών

27χρονη και 23χρονος στο εδώλιο αύριο για υπόθεση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 783 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθούν αύριο, για να δικαστούν μία 27χρονη και ένας 23χρονος κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι δύο εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο του 2021 κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε ποσότητα που δικαιολογείται για προσωπική χρήση και παράβαση του άρθρου 45 παρ 1,4 ν. 2696/99.

Η δίκη θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουνίου και οι δύο εμπλεκόμενοι εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο κ. Νικήτα Μπόλκα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όλα ξεκίνησαν στις 8 το βράδυ στις 24 Φεβρουαρίου 2021 όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν στον 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας τους δύο κατηγορούμενους να επιβαίνουν σε ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο και θέλησαν να τους ελέγξουν.

Μόλις το ζευγάρι είδε τους αστυνομικούς να τους κάνει σήμα να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και πέταξαν από το παράθυρο του συνοδηγού 10 αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα άγνωστης χημικής σύστασης συνολικού μικτού βάρους 2,9 γραμμαρίων και τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Εξεταζόμενοι από τους αστυνομικούς οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι η άγνωστη ουσία είναι τσάι που το καπνίζουν και τελικά παραπέμφθηκαν να δικαστούν μόνο για τρία ναρκωτικά χάπια.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθησαν 35χρονος και 37χρονος στη Ρόδο για κλοπή ειδών ρουχισμού από δωμάτιο ξενοδοχείου

Κινητοποίηση του Λιμενικού χθες στο Αγαθονήσι λόγω μηχανικής βλάβης θαλαμηγού

Είκοσι συλλήψεις την προηγούμενη εβδομάδα στο Νότιο Αιγαίο στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων

Συνελήφθησαν εννέα αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Εντοπισμός 22 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους κατόπιν καταδίωξης στη Λέρο

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας – Περισυνελέγησαν 77 άτομα

Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στην Κω

Αθωώθηκε 33χρονος Γερμανός για την κατοχή ναρκωτικών