Μάχη με τον χρόνο και τη γραφειοκρατία για το κλειστό της Καλλιθέας…

Μάχη με τον χρόνο και τη γραφειοκρατία για το κλειστό της Καλλιθέας…

Μάχη με τον χρόνο και τη γραφειοκρατία για το κλειστό της Καλλιθέας…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 807 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερο βάρος στο γηπεδικό, όπως είναι και λογικό, ρίχνουν στον Κολοσσό H Hotels Collection, ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν πρέπει και οι «θαλασσί» να παίξουν στο κλειστό της Καλλιθέας για το BCL.

Πάντως οι όποιες εργασίες δεν γίνεται να ξεκινήσουν νωρίτερα από τις 6 Ιουλίου, αφού τότε θα ολοκληρωθεί το Wolves Festival, προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στην εγκατάσταση.

Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει όλα να έχουν τακτοποιηθεί ως τις αρχές Σεπτεμβρίου, όμως το χρονοδιάγραμμα, αυτό και μόνο, δεν προβληματίζει τόσο την ΚΑΕ, όσο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που αποτελούν το μεγάλο «αγκάθι» σε κάθε έργο.

Φυσικά υπάρχουν εργασίες, όπως οι αλλαγές στον φωτισμό, που είναι θέμα λίγων ημερών η αποπεράτωσή τους, όμως είναι κι άλλες πιο σύνθετες σχετικώς με τις κερκίδες και γενικώς τη διαρρύθμιση, γι’ αυτό το οποιοδήποτε γραφειοκρατικό κώλυμα αποτελεί ένα θέμα…

Από τη διοργανώτρια του BCL, με την οποία βρίσκονται σε συνεχείς συνεννοήσεις οι άνθρωποι του Κολοσσού, δεν έχουν δοθεί ακόμη ακριβείς ημερομηνίες για ελέγχους καταλληλότητας της εγκατάστασης στην Καλλιθέα, όμως, σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος δεν είναι και πολύ με το μέρος όλων όσοι θέλουν να δουν το κλειστό γρήγορα έτοιμο.

Φυσικά, τόσο ο δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης, όπως έχει δεσμευτεί, όσο και οι συνεργάτες του στον δήμο, το έχουν πάρει πολύ… ζεστά κι έτσι απομένει να φανεί αν θα γίνουν όλα στην ώρα τους…

Η ΚΑΕ πάντως, έχει δηλώσει έδρα εναλλακτικά και στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, αλλά αν «αναγκαστεί» η ομάδα εξαιτίας μιας αρνητικής εξέλιξης να δώσει εκεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, θα είναι ό,τι χειρότερο, αφού δεν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων της.

Τέλος, ν’ αναφερθεί πως ο Αλέξανδρος Κολιάδης αναμένεται τις επόμενες μέρες να κάνει κάποιες δηλώσεις, ώστε ν’ αναφέρει κάποια σημαντικά στοιχεία για τις εργασίες αυτές. 

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής