Στέφανος Μυριαλλής: Ο Κλεόβουλος προτίθεται να πάει σε άλλο γήπεδο

Στέφανος Μυριαλλής: Ο Κλεόβουλος προτίθεται να πάει σε άλλο γήπεδο

Στέφανος Μυριαλλής: Ο Κλεόβουλος προτίθεται να πάει σε άλλο γήπεδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 673 ΦΟΡΕΣ

Αγανάκτηση για το γεγονός ότι κάποιοι δεν σέβονται το γήπεδο της Λίνδου και δημιουργούν μεγάλα προβλήματα, εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Λίνδου, κος Στέφανος Μυριαλλής. Όπως μάλιστα λέει, ο Κλεόβουλος προτίθεται να αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ως πρόεδρος του Δ.Σ. εδώ και 10 χρόνια, όλες οι ομάδες λειτούργησαν με τα δικά τους προβλήματα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις των γηπέδων μας και πρέπει να ευχαριστήσουμε και δημάρχους και τους περιφερειάρχες και τους υπόλοιπους συμβούλους για τη βοήθεια που παρέχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο της Λίνδου έγιναν ζημιές. Έσπασαν τις κλειδαριές για να παραβιάσουν το γήπεδο κάποιοι οι οποίοι θέλουν να αθληθούν όποτε θέλουν. Κλείσαμε με αλυσίδες την πόρτα και μετά στράβωσαν τα κάγκελα για να μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Προχθές βρήκαμε κάποιον από αυτούς να κάνει γυμναστική (όχι να παίζει ποδόσφαιρο) και να κάνει βόλτες στο γήπεδο με τον σκύλο του. Μετά από συστάσεις με την Αστυνομία, η οποία μετά από τηλεφωνική κλήση ήρθε στον χώρο, του έγιναν συστάσεις και παραδέχτηκε το λάθος του.

Ο συγκεκριμένος και κάποιοι άλλοι ζήτησαν τον λόγο στη Δημοτική Ενότητα για το συμβάν.

Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει, ο Κλεόβουλος προτίθεται να αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα προβεί σε συνεννοήσεις με άλλες ομάδες για να του παραχωρήσουν γήπεδο.

Εννοείται, ούτε οι Ακαδημίες της ομάδας θα λειτουργήσουν σε τέτοια κατάσταση».

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»