Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 588 ΦΟΡΕΣ

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης. Τη συνάντηση αυτή γνωστοποίησε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Χθες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο δημαρχείο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Ρόδο μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία του νησιού μας και όπως διαπιστώσαμε είναι κοινά και για άλλες περιοχές της χώρας.Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, και η μεγάλη διάρκειά της απέδειξε ότι αντιμετώπισε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα θέματα που του θέσαμε, όπως αυτό της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης, της αποσυμφόρησης του κέντρου της πόλης, της λειτουργίας μη νόμιμων καταυλισμών κ.α.Αναφορά έγινε επίσης και μάλιστα εκτενής στην ανάγκη αύξησης της αστυνομικής δύναμης στο νησί μας ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες ειδικά το καλοκαίρι, τονίζοντας από την πλευρά μας ότι θεωρούμε επιτακτική και τη δημιουργία αστυνομικού τμήματος στην Μεσαιωνική Πόλη, θέτοντας με την ευκαιρία και το ζήτημα, της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης.Ο κ. Χρυσοχοΐδης άκουσε με ενδιαφέρον τις επισημάνσεις μας για τα φλέγοντα αυτά ζητήματα, με τη συζήτηση να γίνεται σε βάθος και με ουσία, ενώ όπως φάνηκε εδραιώνεται μία άμεση και στενή συνεργασία με το δήμο, σε συνέχεια της συνεργασίας που υπάρχει ήδη με τους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

 

Διαβάστε ακόμη

Επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε στο νησί της Κω - Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα

Έχασε τη ζωή της 54χρονη που κολυμπούσε σε παραλία του νησιού μας

Με μεγάλη συμμετοχή το διαδραστικό σεμινάριο «Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσης σε Τουριστικό Προορισμό» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΦΩΤΟ)

Σύμβαση με την εταιρεία easyjet υπέγραψε η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Άκρως προβληματική η κατάσταση στο σχολικό κτήριο της Ακαδημίας

Γ. Νικητιάδης : «Νέο όραμα και νέο συμβόλαιο με το λαό για να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ»

Στα χέρια των λιμενικών της Λίνδου δύο διακινητές - Επιχείρησαν να αποβιβάσουν στη Ρόδο 30 άτομα

Σώθηκε και είναι καλά το μικρό αλεπουδάκι που βρέθηκε με θερμοπληξία στη Ρόδο