Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 491 ΦΟΡΕΣ

Δεν υπήρξε απαρτία στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση της Ρόδου, με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να πάει σε επαναληπτική, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή και πάλι στις 6μ.μ. στα γραφεία των Ακαδημιών της Ρόδου, που βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Αυτή τη φορά, όσα μέλη και αν είναι εκεί, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα θεωρηθεί σε απαρτία. Παρών ήταν ο απερχόμενος πρόεδρος Αντώνης Μαρτίνης, για τον οποίο θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι ξεκάθαρο και επίσημα αν θα βάλει εκ νέου υποψηφιότητα ή τελικά θα αποχωρήσει.

Αν και οι εργασίες δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν, μιας και δεν υπήρχε ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων μελών, ακολούθησε κουβέντα για αρκετή ώρα και έγινε ανταλλαγή απόψεων. Οι τόνοι μάλιστα σε κάποιο σημείο ανέβηκαν, καθώς το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι της «Κακιάς Σκάλας», με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δοθούν διευκρινήσεις.

Το «παρών» έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Διακίδης, ο οποίος φέρεται να πρότεινε ένα πλάνο συμμετοχής της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα με πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες της.

Η αβεβαιότητα πάντως, είναι αυτή που κυριαρχεί προς το παρόν, με τους φίλους της ομάδας να κάθονται… σε αναμμένα κάρβουνα για το πού θα παίζει τελικά η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου