Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1370 ΦΟΡΕΣ

Μια από τις σημαντικότερες αθλητικές και καλλιτεχνικές συναντήσεις της χώρας μας για το 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο κλειστό της Καλλιθέας 3 και 4 Ιουλίου.

Πρόκειται για το “Wolves Festival”, που φέρνει στο νησί μας τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης από τον χώρο της γυμναστικής. Όλοι όσοι βρεθούν στην κερκίδα του γηπέδου θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία μέσω σκηνοθετημένης παράστασης, που διαρκεί μία ώρα και αποτελείται από χορογραφίες με στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής γυμναστικής και χορού.

Οι χορογραφίες των ομάδων περιλαμβάνουν ασκήσεις με τραμπολίνο, ακροβατικούς διαδρόμους, αιωρούμενους κρίκους και χορογραφική σύνθεση με έντονη θεατρική διάσταση.

Το “Wolves Festival” διοργανώνουν οι Ακαδημία Γυμναστικής «Οι Λύκοι» και Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων, με συνδιοργανώτρια τη περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ όλο το Festival τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι δράσεις του Φεστιβάλ συνδιοργανώνονται από τον δήμο Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και υποστηρίζονται από τον οργανισμό ΠΡΟΤΟΥΡ, τη ΔΕΡΜΑΕ και χορηγούς.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο International Gala του Wolves Festival 2024 είναι οι παρακάτω:
- GYMBIOSIS TEAM, ΕΛΒΕΤΙΑ
- GYMSERRIERΕS, ΕΛΒΕΤΙΑ
- GEKOS SHOWTEAM, ΕΛΒΕΤΙΑ

- TRONGYM, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
- LA TROTOLLA, ΙΤΑΛΙΑ
- ZURCAROH, ΑΥΣΤΡΙΑ

- GOLD SEEKERS, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
- UNI2TRE, ΕΛΒΕΤΙΑ
- SWISS RINGS, ΕΛΒΕΤΙΑ
- WOLVES TEAM, ΕΛΛΑΣ

Στο Opening Show του “Wolves Festival” στις 3 Ιουλίου και ώρα 20.00 θα παρουσιαστούν κορυφαίες ομάδες από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα από την Ακαδημία Γυμναστικής “Wolves Academy”, την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων και φυσικά highlight της βραδιάς θα είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ομάδα “Wolves Team”.

Το International Gala είναι προγραμματισμένο για την επομένη την ίδια ώρα, με τις κορυφαίες ομάδες από το εξωτερικό να υπόσχονται πως θα εντυπωσιάσουν το φιλοθεάμον κοινό της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής