Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 762 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο, θέλουν να οριστικοποιήσουν τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι παράγοντες του Ιάλυσου.

Και αυτό διότι, επιθυμούν το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αν και ακόμα δεν είναι κάτι οριστικό, θεωρείται δεδομένο, ότι η ομάδα της Ιαλυσού, δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αλλά στο τοπικό της Δωδεκανήσου.

Οι οριστικές συζητήσεις θα διεξαχθούν με το «κλείσιμο» του Δ.Σ. αλλά θεωρείται απίθανο ν’ αλλάξει κάτι θεαματικά. Αμέσως μετά, το αργότερο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή αλλά και του ρόστερ.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σπάρταλη, οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα ξεκινήσουν συζητήσεις, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του, με γνώμονα την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή, αρκετοί νεαροί και ντόπιοι παίκτες που θα έχουν όρεξη και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα.

Σημειώνεται ότι, μέχρι τώρα, έγιναν κάποιες συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά το συμπέρασμα που, προς το παρόν βγήκε, είναι ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο, με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!