Ο Σταύρος Τσούβαλης επισήμως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών

Ο Σταύρος Τσούβαλης επισήμως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών

Ο Σταύρος Τσούβαλης επισήμως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 530 ΦΟΡΕΣ

Αναρτήθηκε σήμερα στο "Διαύγεια" η απόφαση για τον ορισμό του Σταύρου Τσούβαλη ως Αντιδημάρχου Τενχικών Έργων και Υποδομών.

Αναλυτικά:

"Α. Ορίζουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Σταύρο ΤΣΟΥΒΑΛΗ του Θεμιστοκλή ως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, από την κατά το νόμο δημοσίευση της παρούσης και για ένα (01) έτος, εκχωρώντας του τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές αρμοδιότητες που είναι αμεταβίβαστες.

Αναλυτικότερα Α. 1. Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων, κατά τη λειτουργία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών (άρθρο 24 του Ο.Ε.Υ.), όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων και τα κανονιστικά κείμενα του Δήμου, την υπογραφή Διακηρύξεων-Περιλήψεων Διαγωνισμών και Προσκλήσεων της συγκεκριμένης Διεύθυνσης ως Διευθύνουσας Υπηρεσίας, πλην της υπογραφής των δημοσίων συμβάσεων και προγραμματικών συμβάσεων και συμβάσεων διαβαθμιδικής διαδημοτικής συνεργασίας την οποία διατηρεί ο Δήμαρχος.

Α.2. την εποπτεία, ευθύνη και παρακολούθηση της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού (άρθρο 18 του Ο.Ε.Υ. όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων

Α3 την εποπτεία, ευθύνη και παρακολούθηση της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών (άρθρο 17 του Ο.Ε.Υ.), όπως ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων

Β. Ισχύει η Απόφαση Δημάρχου 15/2024 «Ορισμός Αντιδημάρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης μεταβίβαση Αρμοδιοτήτων Δημάρχους και ΤΣΟΥΒΑΛΗ, με τροποποίηση της παρ. Ατ. ως εξής (ΑΔΑ ΨΚΙΒΩ1Ρ-Μ17) για τον Σταύρο ΤΣΟΥΒΑΛΗ, με τροποποίηση της παρ. Α1. ως εξής :

«Α. 1. την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων κατά τη λειτουργία του Τμήματος Παιδείας και Δια βίου μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού (άρθρο 30, περ. 18.1. του ΟΕΥ) για την προώθηση και ρύθμιση των ζητημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τη συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.».

Γ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή οποτεδήποτε και για το λόγο που κρίνει ο δήμαρχος ως όργανο διοίκησης του δήμου, χωρίς την υποχρέωση παράθεσης ειδικής αιτιολογίας

Δ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου, τα καθήκοντα ασκεί ο Δήμαρχος.

Ε. Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

ΣΤ. Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Αλέξανδρος Βασίλειος Κολιάδης"

Διαβάστε ακόμη

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δέσμευση η ψηφιακή κάρτα εργασίας να εφαρμοστεί σε όλους τους κλάδους της οικονομίας