Νέος πρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ ο Χρήστος Μπάρδος

Νέος πρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ ο Χρήστος Μπάρδος

Νέος πρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ ο Χρήστος Μπάρδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 776 ΦΟΡΕΣ

Ο Χρήστος Μπάρδος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου. Σχετικό είναι το ακόλουθο δελτίο τύπου:
«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28-6-2024 έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.Εκ μέρους των τριών μεγαλομετόχων της εταιρείας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχηςκ. Απόστολος Ασπράκης, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Ευάγγελος Φραγκάκης και τον Δήμο Ρόδου ο αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κώστας. Στη συνεδρίαση επίσης συμμετείχανεκπροσωπώντας τους μετόχους οι: κ.Νικήτας Τσαμπαλάκης, Δήμαρχος Πάτμου, κ. Μαρία Καμμά, Δήμαρχος Τήλου, κ. Φώτης Μάγγος, Δήμαρχος Λειψών, κ. Δημήτριος Καραγιάννης, Γεν. Διευθυντής της «Ένωσης», κ. Φαίδρα Σπανού από το ΕΒΕΔ, κ. Δημήτριος Μίχαλος από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 συνεδρίαση των 9 εκλεγμένων μελών και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που αποτελείται από τους εξής:
1. Χρήστος Μπάρδος, Πρόεδρος
2. Θωμάς Κώστας, Αντιπρόεδρος
3.Ευάγγελος Φραγκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος
4. Γεώργιος Τόππος, Μέλος
5. ΣτέργοςΠαπαστεργής, Μέλος
6. Αναστασία Άννα Κάτρη, Μέλος
7. Ελευθέριος Πέντες, Μέλος
8. Φαίδρα Σπανού, Μέλος
9. Χουσεΐν Φεττάχ, Μέλος.
Η απόφαση ήταν ομόφωνη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη συνεργασία και το κλίμα συναίνεσης που διέπει τη λειτουργία της πολυμετοχικής εταιρείας των φορέων του νομού μας, την ΑΝΔΩ. Ο νέος Πρόεδρος κ. Χρήστος Μπάρδος, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τουκάνοντας ειδική αναφορά στο σημαντικό έργο που συντελείται στην εταιρεία όλα τα χρόνια λειτουργίας της, στο προσωπικό και στα μέλη των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων. Ο κ. Ευάγγελος Φραγκάκης, ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΔΩ, ανέφερε ότι νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη μιας και αποτελεί το μοναδικό μέλος που συνεχίζει από το προηγούμενο ΔΣ και μαζί με το νέο πρόεδρο θα πρέπει να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα – το σχέδιο δράσης της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.
Όλα τα μέλη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία της εταιρείας και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων στα Δωδεκάνησα. Στην περίοδο που διανύουμε, μέσω της ΑΝΔΩ ΑΕ και των προγραμμάτων LEADER/CLLD του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συγχρηματοδοτούνται 117 έργα συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 18 εκ. ευρώ σε όλους τους τομείς της οικονομίας.Μετά και την εξασφάλιση των νέων προγραμμάτων LEADERγια τα Δωδεκάνησα (ποσό πάνω 11 εκατομμύρια ευρώ) έως το 2029, οι χρονιές που ακολουθούν είναι κρίσιμες ώστε να προκηρυχθούν και να ενταχθούν έργα που θα συμβάλλουν – μέσωτων στρατηγικών ολοκληρωμένων παρεμβάσεων – στησυγκράτηση του πληθυσμού στις απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές και στα μικρά νησιά των Δωδεκανήσων».

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ΚΓ’ πολιτιστικού συμπόσιου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Καταδίωξη και σύλληψη δυο διακινητών από το Λιμεναρχείο Ρόδου

Ξεναγοί: «Σθεναρό όχι» στο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει το επάγγελμα

Σε λειτουργία το «Ψηφιακό Μητρώο Μελών Λεσχών Φιλάθλων»

Διαγωνισμός για την προστασία των ακτών σε Σορωνή και Καλαβάρδα

Απόφαση για επιστροφή χρημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην περιοχή Τραουνού

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου