Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών  στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 394 ΦΟΡΕΣ

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του δήμου Ρόδου και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΣ ΑΡΕΝΑ διοργανώνουν, σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, προπονήσεις για κορίτσια 5-8 ετών, στο πλαίσιο του UEFA Playmakers, του μεγαλύτερου προγράμματος εκμάθησης ποδοσφαίρου για κορίτσια στην Ευρώπη, που έχει καταρτίσει η UEFA σε συνεργασία με την Disney.

Οι προπονήσεις που θα γίνονται στο Rodos Arena Park από ειδικά εκπαιδευμένους για το συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονητές, θα αρχίσουν την Πέμπτη 4 Ιουλίου και θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:00-21:00 μέχρι τις 30 Ιουλίου.
Το UEFA Playmakers αποτελεί μια αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει διασκεδαστική και ασφαλή εισαγωγή στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου για κορίτσια 5-8 ετών, μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και τη μαγεία της αφήγησης της Disney.


Mέσα από προσαρμοσμένες και διασκεδαστικές μεθόδους, εμπνευσμένες από το σύμπαν της Disney, τα παιδιά εκπαιδεύονται, ακολουθώντας την ιστορία ενός από τους χαρακτήρες και ενεργούν ως ο αγαπημένος τους ήρωας ή ηρωίδα.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν, αλλά πρέπει τα παιδιά να έχουν κάρτα υγείας αθλητή ή πιστοποιητικό υγείας από γιατρό.


Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές καθημερινά στο Rodos Arena Park στην Ηλιούπολη Ρόδου (πλησίον Jumbo) ή τηλεφωνικά στον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, κ. Κώστα Παπαδόπουλο στο 6947271300.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας