Σημαντικές οι επιτυχίες των μαθητών του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σημαντικές οι επιτυχίες των μαθητών του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου  στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σημαντικές οι επιτυχίες των μαθητών του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2879 ΦΟΡΕΣ

Σημαντικές ήταν οι επιτυχίες που κατάφεραν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, καταφέρνοντας έτσι να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες, παίρνοντας έτσι το «εισιτήριο εισαγωγής» στα Πανεπιστήμια της χώρας μας.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου, μίλησαν στη «Ροδιακή» για τους στόχους τους και την προσπάθειά τους, ενώ με ανακοίνωσή τους, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου για την άψογη συνεργασία και τον αγώνα που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας κι εφέτος.

Οίκουτα Μαρία - Ελένη
18.775 μόρια
«Η φετινή σχολική χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη. Ήρθα αντιμέτωπη με αρκετά εμπόδια και δυσκολίες, επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι μου, όμως, εν τέλει με συστηματική προσπάθεια οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους ανθρώπους, που με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Συμβουλεύω κάθε υποψήφιο μαθητή να παραμείνει πιστό στα όνειρά του και να αγωνιστεί με σθένος, προκειμένου να τα πραγματοποιήσει».

Παρίση Γεωργία - Αικατερίνη
17.750 μόρια
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία, καθώς και τους δικούς μου ανθρώπους.
Οι Πανελλαδικές ήταν για μένα ο πρώτος σκληρός «αγώνας» γνώσεων, αντοχών και ψυχικών αποθεμάτων. Μεσα απ’ αυτόν συνειδητοποίησα και απέκτησα πίστη στις δυνατότητές μου και έμαθα πως η σκληρή προσπάθεια ανταμείβεται. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και να θυμούνται πως δεν υπάρχει αποτυχία, αν πραγματικά προσπάθησαν».

Στεφανίδη Ελένη
17.125 μόρια
«Είμαι πολύ χαρούμενη με το τελικό μου αποτέλεσμα. Το φετινό ταξίδι μου δίδαξε πολλά, τόσο σε επίπεδο γνώσεων όσο και για την ίδια τη ζωή. Καμία δυσκολία δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο σε έναν δρόμο που εμείς χαράζουμε, με κόπο και προσπάθεια. Και φυσικά σ’ αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους συνοδοιπόρους μου• την οικογένειά μου, τις καθηγήτριες του φροντιστηρίου μου αλλά και τους καθηγητές του σχολείου, που μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω και την ίδια τη μουσική που ήταν δίπλα μου για να με ηρεμεί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!»

Τσαμπικάκης Γιάννης – Άγγελος
16.525 μόρια
«Ακολούθησα τον κλάδο των θετικών επιστημών και αποφάσισα να σπουδάσω χημικός. Η αλήθεια όμως είναι ότι στη συνέχεια θα ήθελα να ασχοληθώ και με τη μαγειρική γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Μπορεί να συνδυάσω και τα δύο, δεν ξέρω ακόμα.
Η διαδρομή στις εξετάσεις ήταν αγχωτική διαδικασία. Δεν στερήθηκα εξόδους και παρέες. Ήταν πιεστικό το πρόγραμμα αλλά κατάφερα να το διαχειριστώ στο μέτρο του δυνατού, όσο καλύτερα μπορούσα.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ, θέλω να πω στους καθηγητές που με βοήθησαν (και στο σχολείο και στο φροντιστήριο). Και βέβαια, στους γονείς μου, που με υποστήριξαν σε αυτή τη διαδικασία».

Χατζηπαπά Ευγενία – Τσαμπίκα
16.225 μόρια
«Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη αλλά έφτασε στο τέλος της και οι κόποι μας ανταμείβονται.
Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για τα αποτελέσματά μου, καθώς και ευγνώμων, τόσο στην οικογένεια μου όσο και στους καθηγητές μου, που με στήριξαν στον αγώνα μου».

Υπερήφανοι οι καθηγητές για τις επιδόσεις όλων των μαθητών/-τριών
Σε ανακοίνωσή τους, οι καθηγητές του σχολικού συγκροτήματος του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου αναφέρουν:
«Περιμένοντας τα αποτελέσματα των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων και φυσικά στο τέλος Ιουλίου τις βάσεις των σχολών, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Είμαστε υπερήφανοι για όλους και όλες, πέρα από τους βαθμούς, γιατί αυτή η περίοδος ήταν τρομερά δύσκολη και ψυχοφθόρα.

Δεν μπορούμε όμως να μη σημειώσουμε κάποιες βαθμολογίες που μας συγκινούν: Βιολογία: 20. Πληροφορική: 19,8, 18,6, 18,5, 17,9. Λατινικά: 19,5, 19,7, 19,5, 19,1, 18,8 Χημεία: 19,7, 18,3, 18,1. Ιστορία: 19,1, 18,8, Οικονομία: 19,1, 18,2. Νεοελληνική Γλώσσα: 18,6, 17,4 Φυσική: 17,7. Η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, στις 20:00. Αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα!»

Διαβάστε ακόμη

Απαξιώνονται στη Ρόδο οι μαθητές των ολιγοθέσιων δημοτικών σχολείων

Βιωματικές Δράσεις και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Ρόδου: Συγχωνεύσεις και υποβιβασμοί σχολείων

Αντιπροσωπεία του Καζουλλείου – 2ου ΓΕΛ Ρόδου στη Σεβίλλη της Ισπανίας

Το Καζούλλειο Γυμνάσιο ρίχνει τίτλους τέλους για το πρόγραμμα «Παιδαγωγικά εργαλεία για ένα σχολείο συμπερίληψης»

Εξαιρετικές επιδόσεις στο 3ο ΓΕΛ Ρόδου «Καπνοβιομηχανία»

Σε τμήματα ΑΕΙ μπορούν να καταταγούν οι απόφοιτοι της ΑΣΤΕΡ

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Σωτήρη-Βασίλη Παπαντωνίου για την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις