Παλιά Πόλη, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «κράχτες»

Παλιά Πόλη, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «κράχτες»

Παλιά Πόλη, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «κράχτες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1234 ΦΟΡΕΣ

Οι άθλιες εικόνες, που κάνουν χιλιάδες τουρίστες να εξοργίζονται και να δυσανασχετούν καθημερινά, άρχισαν και πάλι να εμφανίζονται στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Η περίπτωση της άγρας πελατών που βρίσκεται σε πλήρη έξαρση και πάλι με το ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν, επιχειρήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια να αντιμετωπιστεί με αποσπασματικά μέτρα και μεθόδους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συλλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι υπάλληλοι των καταστημάτων και στη συνέχεια, να οδηγούνται στο αυτόφωρο και να επιβάλλονται σε αυτούς ποινές φυλάκισης και πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος.

Παρά το γεγονός αυτό, δεν υπάρχει καμία συμμόρφωση, αφού την επόμενη μέρα (μπορεί και την ίδια ακριβώς) οι ίδιοι άνθρωποι ή τα ίδια καταστήματα να ξεκινούν αντίστοιχη διαδικασία άγρας πελατών.

Η άγρα πελατών, δεν γίνεται βεβαίως από όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Αφορά συγκεκριμένα καταστήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν και δεν φοβούνται, ούτε Αστυνομία, ούτε Δικαιοσύνη ούτε βεβαίως και τον ίδιο τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Στην ημερήσια διάταξη είναι οι μεγάλοι καβγάδες ανάμεσα στους υπαλλήλους αυτών των καταστημάτων και μάλιστα σε πολλές από τις περιπτώσεις, έχουν καταλήξει σε άγριες συμπλοκές μπροστά στα μάτια των τρομαγμένων τουριστών.

Παρά τις συστάσεις του Εμπορικού Συλλόγου της Ρόδου αλλά και του Συλλόγου των Καταστηματαρχών της Παλιάς Πόλης, τα ντροπιαστικά αυτά φαινόμενα δεν σταματούν.


Διαβάστε ακόμη

Τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 4 χρόνια, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία ξανά αντιμέτωπα στην Αν. Μεσόγειο»

Κλειστή συνάντηση για την αποτίμηση της πυρκαγιάς συγκαλεί ο δήμαρχος Κω

Συνάντηση με στελέχη τουριστικού οργανισμού

Αφιέρωμα στην Τήλο από το κρατικό κανάλι της Γαλλίας

Καθαρίστηκε ο χώρος στο «Καστρί»

Έχει παραγίνει το κακό με τους ασυνείδητους και τα σκουπίδια τους!

Υγειονομικό υλικό στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κω

Το Καστελλόριζο και τα Φυλάκια Στρογγύλης-Ρω επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Κωστίδης