Πρόστιμα 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε φορτηγά

Πρόστιμα 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε φορτηγά

Πρόστιμα 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε φορτηγά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1408 ΦΟΡΕΣ

Πρόστιμα που έφταναν ακόμα και τα 30.000 ευρώ, επιβλήθηκαν σε φορτηγά δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης, από τις αρμόδιες Αρχές, που κλήθηκαν να ερευνήσουν σχετικές καταγγελίες για διάφορες παράνομες δραστηριότητες.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Ο Κολοσσός», μετά από πολλές καταγγελίες μελών και μη, για παράνομες δραστηριότητες φορτηγών ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, ο Σύνδεσμος δεν μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος. Σημειώνεται ότι, συνολικά έγιναν 35 καταγγελίες, από τις οποίες ελέγχθηκαν από Τροχαία και Λιμενικό οι 28.

Οι παραβάσεις αφορούσαν φορτία που δεν αντιστοιχούσαν στην άδεια κυκλοφορίας, φθαρμένα ελαστικά, υπέρβαρα οχήματα, έλλειψη διπλώματος και απαραίτητων εγγράφων, φορτηγά χωρίς μουσαμάδες, επικίνδυνες φορτώσεις, εναπόθεση αδρανών υλικών σε παράνομες χωματερές κ.ά. Ο Σύνδεσμος εκφράζει την ελπίδα, ότι από εδώ και στο εξής, θα εκλείψουν οι καταγγελίες ή έστω να μειωθούν, καθώς δεν είναι ευχάριστες για κανέναν αυτές οι ενέργειες.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας