Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 594 ΦΟΡΕΣ

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η ΔΕΡΜΑΕ, ενέκρινε τη μελέτη για την κατασκευή δύο κερκίδων 1420 θέσεων στο κλειστό της Καλλιθέας, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς συναντήσεις και συγκεκριμένα τους αγώνες του Κολοσσού Hotels Collection στο BCL.

Αναλυτικά η απόφαση:

Θέμα 1 ο : Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων δημοπράτησης για την προμήθεια και τοποθέτηση δύο κερκίδων στο κλειστό γυμναστήριο της Δ.Ε. Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου».

Επί του εν λόγω θέματος το διοικητικό συμβούλιο αφού έλαβε υπ’ όψη του: α) την εισήγηση του προέδρου του κ. Λάμπη Χρυσοβαλάντη για την ανάγκη της προμήθειας και τοποθέτησης δυο κερκίδων δυναμικότητας 710 θέσεων η καθεμιά, συνολικά 1420 θεατών για την αναβάθμιση του χώρου φιλοξενίας θεατών, προκειμένου το γήπεδο καλαθοσφαίρισης να έχει την δυνατότητα να στεγάσει και διεθνείς συναντήσεις β) Την σχετική πρόβλεψη πίστωσης στον Κ.Α.: 12.01.00 «του τακτικού εταιρικού προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων» του οικονομικού έτους 2024 με το ποσό των 370.760,00€. γ) τις διατάξεις του ν. 4412/2016 δ) το καταστατικό της εταιρείας αποφασίζει ομόφωνα:

Εγκρίνει τη μελέτη και την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του Ανοικτού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την σύναψη σύμβασης «προμήθειας και τοποθέτησης δύο κερκίδων στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας» ενδεικτικού προϋπολογισμού 369.520,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος στο ποσό αυτό ΦΠΑ ποσοστού 24% όπως αναλυτικά περιγράφονται κατωτέρω.

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.