Πωλείται το σπίτι όπου γυρίστηκε 'Ο Νονός'

Πωλείται το σπίτι όπου γυρίστηκε 'Ο Νονός'

Πωλείται το σπίτι όπου γυρίστηκε 'Ο Νονός'

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 479 ΦΟΡΕΣ

Το μέγαρο στο οποίο γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας "Ο Νονός" πωλείται με έκπτωση...75 εκατομμυρίων δολαρίων, γράφουν οι Los Angeles Times. Το μέγαρο αυτό που κάποτε ήταν ιδιοκτησία του μεγιστάνα του Τύπου William Randolph Hearst, κοστολογείται

Το μέγαρο στο οποίο γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας "Ο Νονός" πωλείται με έκπτωση...75 εκατομμυρίων δολαρίων, γράφουν οι Los Angeles Times. Το μέγαρο αυτό που κάποτε ήταν ιδιοκτησία του μεγιστάνα του Τύπου William Randolph Hearst και της ηθοποιού Marion Davies κοστολογείται σήμερα 90 εκατομμύρια δολάρια έναντι 165 πριν τρία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι τιμές των ακινήτων στη Νότια Καλιφόρνια έχουν πέσει κατά 43% από το 2007. Στο τεράστιο αυτό σπίτι πέρασαν το μήνα του μέλητος ο John και η Jackie Kennedy και γυρίστηκε η σκηνή του "Νονού" με το κομμένο κεφάλι του αλόγου που βρέθηκε σε ένα κρεββάτι.

Το σπίτι άνηκε στον δικηγόρο Leonard Ross που κήρυξε πτώχευση την περασμένη εβδομάδα. Το κτίσμα έχει εμβαδόν 5.000 τ.μ. σε ένα κτήμα 15.000 τμ., συνδυάζει το ισπανικό και το ιταλικό στυλ και στο χολ το ταβάνι έχει ύψος 16 μέτρα. Επίσης γύρω από την πισίνα με βενετσιάνικα πλακάκια μπορούν να φιλοξενηθούν 400 άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!