Διαβεβαιώσεις Μπεγλίτη για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Διαβεβαιώσεις Μπεγλίτη για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Διαβεβαιώσεις Μπεγλίτη για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ʼμυνας, Πάνος Μπεγλίτης δέχθηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο, Χρ. Φωτόπουλο, και τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) καθώς και τον Πρόεδρο, Δ. Γεωργάτζη, και τα μέλη του Δ.Σ. της Πανε

O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ʼμυνας, Πάνος Μπεγλίτης δέχθηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο, Χρ. Φωτόπουλο, και τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) καθώς και τον Πρόεδρο, Δ. Γεωργάτζη, και τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α).

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής ʼμυνας, ο κ. Μπεγλίτης διαβεβαίωσε τις Ομοσπονδίες ότι αποτελεί ειλημμένη πολιτική απόφαση η συνέχιση της συμμετοχής των αστυνομικών στο Μ.Τ.Σ και ότι οι πληροφορίες περί διαχωρισμού του Ταμείου και αποχώρησής του δεν ανταποκρίνονται στη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και στην πραγματικότητα.

Επίσης χαρακτήρισε λογικό το αίτημα των αστυνομικών για αναλογικότερη και δικαιότερη εκπροσώπηση στο Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ και "προς την κατεύθυνση της άμεσης ικανοποίησής του, έχουν, ήδη, δοθεί σχετικές εντολές της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ".

Ο κ. Μπεγλίτης ενημέρωσε, επίσης, τα προεδρεία των Ομοσπονδιών για τη στενή συνεργασία του υπουργείου Εθνικής ʼμυνας με τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, "προκειμένου να υλοποιηθούν οι αναγκαίες αποφάσεις για την οικονομική εξυγίανση του Μ.Τ.Σ και τη συνέχιση της καταβολής των μερισμάτων στους δικαιούχους".

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: «Γιατί άργησε η κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν;»

Δ. Παπαστεργίου: Την άλλη εβδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα για τον Προσωπικό Αριθμό

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εργασιακά προβλήματα στον τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Επέκταση σε τουρισμό και εστίαση προανήγγειλε η Κεραμέως

Gov.gr: Άδειες γάμου, βάπτισης και πιστοποιητικά διαζυγίου με ένα (ευλογημένο) κλικ

Σε ποιες περιοχές της Δωδεκανήσου βάζει φρένο στα Airbnb το χωροταξικό

Ι.Βαρδακαστάνης: Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά στη νέα εποχή

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ