Θα δικαστεί 39χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Θα δικαστεί 39χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Θα δικαστεί 39χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 457 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής και της καλλιέργειας φυτού κάνναβης από μη τοξικομανή, θα βρεθεί την προσεχή εβδομάδα, 39χρονος στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Η σύλληψη του 39χρονου είχε γίνει από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τον Ιούνιο του 2019 και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Νικήτα Μπόλκα, παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, απογευματινές ώρες στις 27 Ιουνίου 2019 έκαναν «έφοδο» στο σπίτι του 39χρονου όπου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,57 έως 0,65 μέτρων τα οποία περιποιούνταν, πότιζε, λίπαινε κ.α. με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού καλλιέργειας κάνναβης εσωτερικού χώρου.

Ειδικότερα, ο 39χρονος είχε δύο θερμαντικές λάμπες, δύο ανεμιστήρες, τρεις ηλεκτρικές συσκευές εξαερισμού, μία ηλεκτρική συσκευή ύγρανσης, έναν μετασχηματιστή ηλεκτρικής τάσης ρεύματος, ένα πολύπριζο, δύο ηλεκτρικούς χρονοδιακόπτες, ένα αντανακλαστικό πανί, ένα φίλτρο αέρος, 7 σωλήνες εξαερισμού και 6 γλάστρες υφασμάτινες.

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν 97,9 και 42,5 γραμμάρια κάνναβης αντίστοιχα, δηλαδή συνολικά 140,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 39χρονου παραπέμφθηκε αρμοδίως και η δίκη του προσδιορίστηκε να γίνει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, μετά από διακοπή του δικαστηρίου από τις 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Διαβάστε ακόμη

Διάσωση δύο επιβατών ιστιοφόρου στην Πάτμο

Αθωώθηκε 47χρονος Τούρκος που είχε συλληφθεί ως διακινητής

Φυλάκιση 8 μηνών σε 2 Ρομά για απάτη σε βάρος 72χρονου

Κάθειρξη 68 ετών επιβλήθηκε σε Σύριο διακινητή μεταναστών

Πτώχευση FTI/ MEETING POINT- Προσωρινή διαταγή Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω

Συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων στην Κω

Συνελήφθη 60χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια κάνναβης στη Ρόδο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε αλλοδαπό για απόπειρα εμπρησμού