Aθώος κρίθηκε 72χρονος για χρέη στο Δημόσιο

Aθώος κρίθηκε 72χρονος για χρέη στο Δημόσιο

Aθώος κρίθηκε 72χρονος για χρέη στο Δημόσιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 695 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων 72χρονος που κατηγορούνταν για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, ποσού άνω των 550.000 ευρώ!

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό μετά την έφεση που άσκησε ο 72χρονος κατά της απόφασης που είχε λάβει στις αρχές Ιουλίου 2021 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου με την οποία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας. Κατερίνας Βολονάκη απάλλαξε τον 72χρονο από την κατηγορία της μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο, κρίνοντάς τον αθώο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 72χρονος με την ιδιότητά του ως διευθύνοντα συμβούλου, το χρονικό διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου 2013 έως 3 Μαΐου 2017 δεν κατέβαλε τα βεβαιωμένα από την Εφορία Ρόδου στην εταιρεία που εκπροσωπούσε, χρέη προς το Δημόσιο (διάφορα χρέη, 71 στο σύνολο) συνολικού ποσού 552.822 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους Απόστρατους αστυνομικούς με εορταστικές εκδηλώσεις σε Σύρο, Ρόδο και Κω

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω αλλοδαπός που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης στη Ρόδο

Δύο Ιρακινοί και ένας Παλαιστίνιος σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Με δύο πήλινους αμφορείς στην κατοχή του εντοπίστηκε ο 56χρονος που αναζητούσε χρυσό και αρχαιότητες σε υπαίθριο χώρο στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 24χρονος που κυκλοφορούσε στη Ρόδο με το διαβατήριο του δίδυμου αδελφού του

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο

35χρονη έκλεψε 4 χρυσές αλυσίδες

Διακινητές μεταναστών επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό του λιμενικού στη Ρόδο