Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια!

Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά  και στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια!

Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2503 ΦΟΡΕΣ

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων έρχονται σε μία τρομερά δύσκολη, καταστροφική περίοδο για τη Ρόδο μας. Δεν γίνεται όμως, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, να μην συγχαρούμε τα παιδιά μας που πάλεψαν και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αυτές τις εξετάσεις, αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά πως το Μουσικό Σχολείο δεν προωθεί μόνο τη μουσική επιστήμη και τέχνη, αλλά και τις υπόλοιπες επιστήμες.

Πέρα από την εισαγωγή στα τμήματα Μουσικών Σπουδών σε Άρτα, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη, κατάφεραν να εισαχθούν στα τμήματα: αρχιτεκτόνων μηχανικών, διοίκησης οργανισμών και μάρκετινγκ τουρισμού, περιβάλλοντος, μηχανικών σχεδίασης προϊόντων, εσωτερικής αρχιτεκτονικής, διοίκησης επιχειρήσεων, αξιωματικών ναυτικού.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, να μη σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους, όποιον δρόμο κι αν επέλεξαν, δίνοντας ή όχι εξετάσεις, όποιο αποτέλεσμα και να είχαν. Να παλεύουν για να ευτυχήσουν στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα, με τη συμπαράσταση των γονέων τους, τους οποίους ευχαριστούμε για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, μέσω και του δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.


Με την ευκαιρία της επικοινωνίας αυτής, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για τις πυρκαγιές που κατακαίουν τη Ρόδο μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Είμαστε όμως και υπερήφανοι γιατί πάρα πολλοί μαθητές και μαθήτριες μας, εκπαιδευτικοί και γονείς, ήταν σε διάφορα σημεία υποδοχής καθώς και στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας και βοηθώντας όσο και όπου μπορούσαν, αποδεικνύοντας πως υπάρχει ελπίδα! Είμαστε υπερήφανοι για όλη αυτήν την αλληλεγγύη και προσφορά της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σε αυτές τις τραγικές ημέρες, το Σχολείο είναι στην ουσία εργοτάξιο, λόγω της μεγάλης ανακαίνισης και συντήρησης και γι’ αυτό ήταν αδύνατον να φιλοξενήσουμε ανθρώπους. Έχουμε όμως αποδείξει δεκάδες φορές την αλληλεγγύη μας, με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε όλο αυτό το κακό να σταματήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους ενωμένους για το κοινό καλό: τη Ρόδο μας όμορφη και σμαραγδένια ξανά!
Εκ της Διευθύνσεως.

Διαβάστε ακόμη

5ο «Μικρό Θερινό» των αποφοίτων του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου στην Κάλυμνο

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Κάλυμνο

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών του Βενετοκλείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Χρυσό βραβείο Περιβάλλοντικής Συνείδησης στο ΕΠΑΛ της Κω

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Άννα Αγγελή για την επιτυχία της στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων

Δύο νέες ειδικότητες από φέτος στο ΠΕΠΑΛ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Δωδ/νήσου Γιάννη Παππά για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών